تغذیه مناسب، سدی در برابر آسیب‌های اشعه ماوراء بنفش
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خوردن غذاهای غنی از آنتی‌اکسیدان مانند ویتامین C، ویتامین E و کاروتنوئیدها می‌تواند در برابر آسیب‌های ناشی از اشعه UV نقش محافظتی داشته باشد. همچنین ترکیبات پلی‌فنولی موجود در چای، قهوه، انواع توت، پیاز، سیر و انار با کاهش التهاب و کمک به ترمیم DNA، به سلامت پوست کمک می‌کنند.

از سوی دیگر توصیه می‌شود مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ افزایش و امگا ۶ کاهش یابد. این تغییر می‌تواند پاسخ سیستم ایمنی به اشعه UV را بهبود دهد و از آسیب‌های پوستی جلوگیری کند. در عین حال مصرف غذاهای تازه و کم‌فرآوری‌شده به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی بر استفاده از مواد غذایی صنعتی و پر فرآوری ارجحیت دارد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.