هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص غذای ناسالم و غیراستاندارد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عبدالعظیم بهفر گفت: غذا اگرچه اصلی‌ترین نیاز برای بقاست، اما در صورتی که فاقد ایمنی و کیفیت لازم باشد می‌تواند منجر به بیماری‌های جدی شود. سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری‌هایی مبتلا می‌شوند که منشأ آنها مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن است.

وی با اشاره به تهدیدات ناشی از باقی‌مانده سموم، آفت‌کش‌ها و سایر ترکیبات مضر در مواد غذایی افزود: اگر ایمنی غذا را نادیده بگیریم ناگزیر خواهیم بود هزینه‌های زیادی صرف درمان کنیم. در حالی که نظارت مؤثر بر زنجیره تأمین غذا می‌تواند از بروز بسیاری از این بیماری‌ها پیشگیری کند.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ایمنی غذا یک اقدام پیشگیرانه و مؤثر در نظام سلامت است گفت: نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی نقش مهمی در کاهش هزینه‌های درمانی و افزایش بهره‌وری سلامت عمومی دارد.

بهفر در پایان تأکید کرد: ایمنی مواد غذایی صرفاً یک وظیفه سازمانی نیست بلکه مسئولیتی است که همه نهادهای دخیل در حوزه تولید، واردات، توزیع و عرضه غذا باید نسبت به آن پاسخگو باشند، هدف نهایی ما داشتن جامعه‌ای سالم و پویاست و این هدف بدون توجه جدی به کیفیت و ایمنی مواد غذایی محقق نخواهد شد. ایسنا

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.