تست HPV خانگی شرکت BD در آستانه تایید FDA، گامی مهم در پیشگیری از سرطان دهانه رحم
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، این تست نوآورانه به زنان امکان می‌دهد تا نمونه‌برداری از سلول‌های دهانه رحم را به‌صورت شخصی و در منزل انجام داده و سپس نمونه را از طریق پست برای آزمایشگاه ارسال کنند.

نمونه‌های گرفته‌شده نیازی به مایعات محافظ یا تجهیزات پیچیده ندارند و در قالب یک سواپ ساده طراحی شده‌اند، که می‌تواند به‌راحتی از خانه به آزمایشگاه ارسال شود. این سادگی در استفاده امکان دسترسی بیشتر زنان به برنامه‌های غربالگری سرطان دهانه رحم را فراهم می‌کند به‌ویژه برای کسانی که به دلایل فرهنگی، جغرافیایی یا محدودیت‌های زمانی، امکان مراجعه به مطب پزشک را ندارند.

در آزمایشگاه نمونه‌های دریافتی با استفاده از سامانه پیشرفته BD COR پردازش می‌شوند، سیستمی که با بهره‌گیری از رباتیک، مراحل آماده‌سازی، تحلیل و گزارش‌گیری نتایج را به‌صورت خودکار انجام می‌دهد. این فناوری باعث کاهش خطای انسانی و ارتقای دقت نتایج آزمایش می‌شود.

این تست بر پایه «BD Onclarity Assay» توسعه یافته و توانایی شناسایی دقیق‌تر انواع پرخطر ویروس HPV را دارد، فراتر از انواع رایج ۱۶ و ۱۸ که پیش‌تر در کانون توجه بودند. اهمیت این ویژگی در آن است که اپیدمیولوژی سویه‌های پرخطر HPV در حال تغییر است و غربالگری دقیق‌تر می‌تواند نقش کلیدی در پیشگیری زودهنگام سرطان ایفا کند.

تست BD در سال ۲۰۲۵ به‌عنوان بخشی از دستورالعمل‌های جدید "انجمن آمریکایی کولپوسکوپی و پاتولوژی دهانه رحم" قرار گرفته است. همچنین «گروه ویژه خدمات پیشگیری ایالات متحده» «USPSTF» در پیش‌نویس دستورالعمل‌های خود، جمع‌آوری خودکار نمونه را در غربالگری‌های آتی توصیه کرده است.

نیکوس پاولیدیس رئیس بخش تشخیص BD گفت: ما دنیایی را تصور می‌کنیم که در آن زنان با دسترسی و انتخاب برای انجام غربالگری HPV توانمند می‌شوند، چه در مطب پزشک و چه در حریم خانه‌شان، سرطان دهانه رحم بیماری‌ای قابل پیشگیری است و از بین رفتن سالانه بیش از ۴ هزار زن به‌دلیل این سرطان غیرقابل‌قبول است. ما معتقدیم تست خانگی HPV، گامی بزرگ در مسیر ریشه‌کنی این بیماری است. سالم خبر

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.