ضرورت همکاری بین‌بخشی در اجرای برنامه مهار مقاومت میکروبی
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، در این نشست سیدحسن امامی رضوی مشاور وزیر و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با تأکید بر نقش حیاتی این شورا در سیاستگذاری و هماهنگی سلامت عمومی، خواستار تقویت همکاری‌های بین‌بخشی برای پیشبرد برنامه مهار مقاومت میکروبی شد.

قباد مرادی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت نیز با اشاره به گزارش جهانی سال ۲۰۱۹ گفت: مقاومت میکروبی موجب ۴.۹۵ میلیون مرگ مرتبط و ۱.۲۷ میلیون مرگ مستقیم شده و در صورت عدم اقدام مؤثر این عدد تا سال ۲۰۵۰ به ۱۰ میلیون مرگ سالانه خواهد رسید، علاوه بر مرگ‌ومیر بالا این پدیده اثرات اقتصادی، افزایش فقر، کاهش تولیدات دامی و افزایش هزینه‌های سلامت را به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: مقابله با مقاومت میکروبی نیازمند اقداماتی نظیر افزایش آگاهی، اجرای نظام مراقبت، بهینه‌سازی مصرف داروهای ضد میکروبی و سرمایه‌گذاری پایدار است، مهار این بحران بدون هماهنگی میان بخش‌های سلامت انسان، محیط زیست، صنایع دامی و غذا ممکن نیست.

در بخش پایانی نشست نمایندگان دستگاه‌های مختلف حاضر ضمن ارائه دیدگاه‌ها و تجربیات بر ضرورت تدوین و اجرای راهبردی مشترک ملی برای مقابله با تهدید روزافزون مقاومت میکروبی تأکید کردند. وبدا

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.