سالانه ۸۰ میلیون قوطی شیر خشک در کشور تولید می‌شود
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، شهرام شعیبی روز چهارشنبه در حاشیه دومین همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده های طبیعی،سنتی ،مکمل و شیر خشک گفت: تمرکز واردات بیشتر بر روی انواع رژیمی و متابولیک است و سالانه بین پنج تا هشت میلیون قوطی وارد کشور می‌شود.

مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در خصوص تخصیص ارز برای واردات شیر خشک گفت: سالانه بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون دلار ارز برای این حوزه اختصاص می‌یابد اما متأسفانه امسال به‌صورت قطره‌چکانی و نامنظم تخصیص داده شده است این موضوع می‌تواند در برخی مقاطع منجر به کمبود شیر خشک در بازار شود.

به گزارش ایرنا وی در پایان اضافه کرد: اکنون مشکل کمبود شیر خشک در کشور وجود ندارد، اما با توجه به تحریم‌ها و نوسانات تخصیص ارز، احتمال بروز مشکلات در آینده نیز وجود دارد؛ توزیع شیر خشک باید تحت نظارت سامانه "تی‌تک " انجام شود و استفاده از این محصول از این زنجیره شامل قاچاق و فروش غیرمجاز خواهد بود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.