ضرورت جلوگیری از سقط‌جنین بی‌مورد در کشور
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بابک سلحشور به تشریح اقدامات این سازمان در زمینه جلوگیری از سقط‌جنین بی‌مورد پرداخت و با اشاره به اهمیت موضوع جوان‌سازی جمعیت و دستورات مقام معظم رهبری در این زمینه بر لزوم توجه ویژه به این موضوع تأکید کرد و گفت: سازمان پزشکی قانونی پس از ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وظایف مهمی در این حوزه بر عهده گرفته است، ماده ۵۶ این قانون، سازمان پزشکی قانونی را به‌عنوان متولی اصلی در زمینه جلوگیری از سقط‌جنین بی‌مورد معرفی کرده است.

وی با اشاره به جلوگیری از پنج مورد سقط‌جنین بی‌مورد در کشور افزود: این پنج مورد تنها بخشی از اقدامات ما در این زمینه است و ما همچنان در حال پیگیری و بررسی موارد مشابه هستیم، اعداد و ارقام واقعی در این زمینه بسیار بیشتر از این است، ما باید با استفاده از روش‌های تشخیصی دقیق و کارآمد از وقوع سقط‌جنین بی‌مورد جلوگیری کنیم، حدود یک‌سوم از موارد سقط‌جنین به دلیل ناهنجاری‌های جنینی است، این ناهنجاری‌ها شامل اختلالات ژنتیکی می‌شود که می‌توان با استفاده از روش‌های تشخیصی مانند سونوگرافی از صحت تشخیص آنها اطمینان حاصل کرد.

معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی به تشریح اقدامات سازمان پزشکی قانونی در زمینه آموزش و آگاه‌سازی جامعه پرداخت و اضافه کرد: آموزش و آگاه‌سازی جامعه در زمینه جلوگیری از سقط‌جنین بی‌مورد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، ما باید با استفاده از روش‌های مختلف آموزشی جامعه را در زمینه اهمیت جوان‌سازی جمعیت و جلوگیری از سقط‌جنین بی‌مورد آگاه کنیم.

به گزارش مهر سلحشور در پایان گفت: سازمان پزشکی قانونی در سال‌های اخیر اقدامات مهمی در زمینه آموزش و آگاه‌سازی جامعه انجام داده است، ما با استفاده از روش‌های مختلف مانند برگزاری کارگاه‌های آموزشی، تولید محتوای آموزشی و انتشار کتاب‌ها و جزوات آموزشی تلاش کرده‌ایم تا جامعه را در زمینه جلوگیری از سقط‌جنین بی‌مورد آگاه کنیم و در جهت جوان‌سازی جمعیت کشور گام برداریم، جلوگیری از سقط‌جنین بی‌مورد نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط است.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.