عدم توجه ۶۷ درصد مردم به نشانگرهای بسته های غذایی
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، عزیزالله زرگران روز پنجشنبه در همایش «تغذیه سالم» گفت: این موضوع علمی حاصل دو سال پژوهش و نظرسنجی از مردم تهران در مکان های مختلف این کلانشهر است.

وی افزود: اطلاع از مصرف مواد غذایی مصرفی ضروری است، مردم می توانند با توجه به این نشانگرها مواد مصرفی قند، چربی، نمک و اسید های چرب ترانس را کنترل کنند تا دچار بیماری های قلبی و عروقی و سایر عوارض نشوند.

این عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ایران در ادامه  تاکید کرد: هر قدر میزان تغذیه و اطلاع از مواد غذایی مصرفی در کتاب های درسی و آموزشی دانش آموزان قرار گیرد می تواند از بسیاری از بیماری ها پیشگیری کند.

زرگران خاطر نشان کرد: تبلیغات مواد غذایی آسیب رسان در رسانه ها ممنوع است، این مواد غذایی همواره در رسانه ها و صدا و سیما تبلیغ می شود.

وی در پایان بر اصلاح الگوی تغذیه ، کاهش مواد غذایی پرچرب، نوشابه و سایر مواد زیان آور تاکید کرد و گفت: مصرف برخی مواد غذایی مانند نوشابه ها باید به حداقل برسد و به جای آنها دوغ متداول شود.
همایش یک روزه سلامت با حضور بیش از یک هزار شهروند کرجی برگزار شد.

به گزارش ایرنا، «نشانگر های رنگی به میزان مواد قندی، چربی، نمک و اسید های چرب ترانس در مواد غذایی اطلاق می شود.» 

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.