سال آینده به پیشگیری توجه ویژه می کنیم
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، سعید نمکی در آیین افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 47 پروژه بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اعلام کرد: باید به کمک رسانه ها و صدا و سیما در جامعه غم زدایی و نشاط افزایی کنیم و اقدام هایی انجام دهیم که مردم دچار روان پریشی نشوند. 
وی ادامه داد: یکی از اقداماتی که سه دهه پیش در وزارت بهداشت انجام دادیم، ادغام مراقبت های سلامت روان در شبکه بهداشت و درمان بود. 

وی افزود: دستاوردهای نظام سلامت چشمگیرترین دستاوردهای پس از انقلاب اسلامی است که این حاصل زحمت ها و تلاش های همکاران ما در وزارت بهداشت است. 

وزیر بهداشت گفت: به عنوان یکی از سربازان نظام سلامت باید بگویم در حوزه سلامت آنچه داشتیم و حالا داریم، قابل مقایسه نیست و اقدام های انجام شده در حوزه سلامت، یک انقلاب بعد از انقلاب اسلامی است. 

نمکی یادآور شد: سال 57 پوشش واکسیناسیون در کشور 30 درصد بود که امروز به 100 درصد رسیده و واحدهای ارائه دهنده خدمات بهداشتی از حدود یکهزار و 50 واحد به 18 هزار مرکز افزایش یافته است، سال 57 از هر هزار تولد زنده، 120 نوزاد به یک سالگی و 174 کودک به پنج سالگی نمی رسیدند اما امروز این شاخص ها به یک دهم کاهش یافته است. 

وی اضافه کرد: در اوایل انقلاب هفت دانشکده پزشکی، 600 دانشجوی پزشکی و 14 هزار و 700 پزشک که بیشتر خارجی بودند در کشور وجود داشت، اما امروز تعداد دانشکده های پزشکی به افزون بر 82 دانشکده، دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه های دولتی به 6 هزار و 100 دانشجو و تعداد پزشکان به 140 هزار پزشک افزایش یافته است. 

وزیر بهداشت تصریح کرد: طرح تحول نظام سلامت یکی از اولویت های اصلی دولت تدبیر و امید است که توسعه زیرساخت ها، افزایش دسترسی مردم به خدمات، کاهش پرداخت هزینه های کمرشکن سلامت، ماندگاری پزشکان در مناطق کمتر برخوردار، حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج و گسترش پوشش بیمه را دنبال می کند. و این طرح در سال آینده ادامه می یابد. 

نمکی گفت: ایران به یکی از کشورهای برتر منطقه در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی تبدیل شده است. 

وی خاطرنشان کرد: سال آینده با کمک خدا و همراهی مردم و سازمانهای مردم نهاد تلاش می کنیم که به پیشگیری از بیماری های غیرواگیر مانند سرطان، دیابت، فشار خون، بیماری های قلبی و عروقی و همچنین حوادث جاده ای توجه ویژه کنیم زیرا این بیماری ها، تهدید جدی نظام سلامت هستند. 

وزیر بهداشت اظهار کرد: بسیج همگانی برای مبارزه با فشار خون در سال آینده با مشارکت مردم و سازمانهای مردم نهاد راه اندازی می شود. 

نمکی ادامه داد: از هر 100 بیمار، 40 نفر از بیماری فشار خون خود خبر ندارند و زمانی متوجه بیماری خود می شوند که باید در بخش های مراقبت های ویژه بستری شوند، بنابراین کمک به پیشگیری و کنترل فشار خون که قاتل خاموش است، کمک به نظام سلامت و خود مردم است. 

به گزارش ایرنا وی در پایان اضافه کرد: ایجاد پانسیون برای پزشکان در مناطق محروم و کمتر برخوردار جهت ماندگاری بیشتر آنها در این مناطق یکی از اقدام هایی مورد توجه وزارت بهداشت است.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.