رژیم غذایی گیاهی و تاثیر آن در کاهش التهاب لثه
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، جوآن وولبر سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: نتایج مطالعه به وضوح اثبات می‌کند که احتمال کاهش طبیعی التهاب لثه‌ها از طریق داشتن یک رژیم غذایی بهینه و مطلوب که موجب افزایش سلامت کلی هم می‌شود، وجود دارد.

در این مطالعه، ۳۰ بیمار مبتلا به التهاب لثه در قالب گروه کنترل و گروه آزمایش قرار داده شدند. شرکت کنندگان به مدت ۴ هفته تحت رژیم غذایی قرار گرفتند.

رژیم غذایی جدید شامل مقدار کم کربوهیدرات‌های تصفیه شده و پروتئین‌های حیوانی، اسیدهای چرب سرشار از امگا ۳، ویتامین C، ویتامین D، آنتی اکسیدان‌ها، نیترات‌های گیاهی و فیبرها بود. گروه شاهد کاهش قابل توجه خونریزی ناشی از التهاب لثه نیز بود.

گروه همچنین شاهد افزایش میزان مقدار ویتامین D و کاهش نسبی وزن هم بود.

به گزارش مهر وولبر در ادامه می‌افزاید: طبق این یافته‌ها، دندانپزشکان باید برای درمان التهاب و ورم لثه، عادات غذایی را مدنظر قرار دهند. این احتمال وجود دراد که این بیماری ناشی از رژیم غذایی غربی که عامل ایجادکننده التهاب است، نیز باشد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.