یک افزودنی غذایی و تاثیر آن در تشدید علائم آنفلوآنزا
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، کارشناسان سلامت و تغذیه معتقدند این ماده افزودنی که در بسیاری از مواد غذایی از قبیل گوشت منجمد، کره و غذاهای سرخ شده وجود دارد می‌تواند واکنش ایمنی بدن را در برابر عفونت دچار مشکل کند.

به گفته محققان آمریکایی این افزودنی موسوم به TBHQ که به E319 هم شناخته شده است نه تنها علائم آنفلوآنزا را تشدید می‌کند بلکه موجب می‌شود اثربخشی واکسن این بیماری نیز کاهش پیدا کند.

محققان حتی بر این باورند که ارتباط بین این نوع افزودنی و تشدید علائم آنفلوآنزا می‌تواند توجیه کند که چرا آنفلوآنزا در سراسر جهان ریشه‌کن نشده‌ است.

استفاده از E319 در برخی از کشورها از جمله ژاپن ممنوع است. این ماده افزودنی در بسیاری از خوراکی‌های با میزان چربی بالا به عنوان ماده نگهدارنده به کار گرفته می‌شود.

به گزارش ایسنا بررسی‌های انجام شده روی موش‌های آزمایشگاهی نشان داد موش‌هایی با رژیم غذایی حاوی این نوع افزودنی در برابر عفونت آنفلوآنزا واکنش ایمنی ضعیفی داشته‌اند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.