حوزه تجهیزات پزشکی زود بازده و اشتغال‌زاست
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حسین صفوی در مراسم امضای تفاهم نامه اتحادیه‌ها و انجمن‌های تجهیزات پزشکی با کمیته امداد برای بازسازی و ساخت واحد‌های مسکونی سیل زدگان اظهار کرد: امروز پیرو جلساتی که در رابطه با گزارش خدمت رسانی به مردم مناطق سیل زده در حوزه تجهیزات پزشکی داشتیم، دور هم جمع شدیم تا علاوه بر ارائه گزارش، تفاهم نامه هایی برای ساخت منازل مسکونی سیل زدگان به کمک انجمن ها و اتحادیه های فعال تجهیزات پزشکی منعقد کنیم.

رئیس اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو ادامه داد: خوشبختانه پس از وقوع سیل کمبود تجهیزات پزشکی در مناطق سیل زده نداشتیم، تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی به طور مداوم رصد و پایش می شدند و اگر کمبودی اتفاق می افتاد، به کمک شرکت های تجهیزات پزشکی سریع وارد عمل می شدیم و کالاها را به مناطق سیل زده می رساندیم.

صفوی گفت: ما در تامین تجهیزات پزشکی خدماتی مانند دیالیز برای بیماران از استان های مجاور منطقه سیل زده کمک می گرفتیم.

وی افزود: حوزه تجهیزات پزشکی و به طور کلی حوزه سلامت سربلند از سیل بیرون آمد، پس از انقلاب اسلامی ایران در بحران هایی مانند سیل، زلزله و جنگ خدمات شایان و بزرگی به مردم در حوزه سلامت داده شده است و در سیل اخیر نیز دیدم که خدمات رسانی به مردم در حوزه سلامت به بهترین نحو ارائه شد.

رئیس اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با اشاره به مشارکت  شرکت های تجهیزات پزشکی برای خدمت رسانی به مردم در مناطق سیل زده بیان کرد: ما بیش از ۲ هزار شرکت تجهیزات پزشکی داریم که کار بازرگانی انجام می‌دهند و ۶۰۰ تولید کننده تجهیزات پزشکی در کشور فعال هستند.

صفوی اضافه کرد: ماهیت کار شرکت های تجهیزات پزشکی خدماتی است و این شرکت ها در کنار تجارت خدمت رسانی به مردم را وظیفه خود می دانند و بسیاری از موارد شاهد ان بودیم که شرکت های تجهیزات پزشکی بدون سود به یاری مردم شتافتند.

وی با اشاره به مشارکت تشکل های تجهیزات پزشکی برای ساخت واحدهای مسکونی سیل زدگان تحت پوشش کمیته امداد بیان کرد: حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی یاور محرومان در کشور است و شرکت های تجهیزات پزشکی در ایجاد اشتغال نیازمندان می توانند کمک کنند.

رئیس اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: حوزه تجهیزات پزشکی زود بازده و اشتغال زاست و می توان کسب و کارهای کوچک راه اندازی کرد و افراد بسیاری در این کسب و کارهای کوچک مشغول به کار شوند و این شرکت ها ظرفیت مناسبی برای ایجاد اشتغال برای محرومان به حساب می آید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان در پایان جلسه سه تشکل تجهیزات پزشکی با کمیته امداد امام خمینی (ره) تفاهم نامه هایی برای ساخت واحدهای مسکونی سیل زدگان منعقد کردند و مقرر شد تا طی جلسات بعدی تشکل های تجهیزات پزشکی با رئیس کمیته امداد تعداد منازل مورد نظر برای ساخت مشخص شود و پس از آن سایر تشکل ها تفاهم نامه ها را امضا کنند.

بر این اساس کمیته امداد امام خمینی از هزینه ۷۰ میلیونی ساخت منازل مسکونی سیل زدگان تحت پوشش ۵۰ میلیون تومان وام از دولت خواهد گرفت و ۲۰ میلیون تومان باقی مانده با مشارکت خیرین، چون تشکل‌های پزشکی تامین شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.