تغذیه نامناسب در بیمارستان‌ها روند درمانی بیمار را دچار اختلال می‌کند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بشیر خالقی در رابطه با وضعیت تغذیه بیماران در بیمارستان‌ها گفت: اکثر بیماران به هنگام بستری شدن از وضعیت تغذیه‌ای مناسبی برخوردار نیستند، البته این موضوع ارتباط مستقیمی هم با مدت زمان بستری بیماران دارد. 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه برخی از بیماران هنگام بستری باید رژیم غذایی خاصی را پیروی کنند، ادامه داد: در بخش‌هایی مانند بخش سرطان، سوختگی و مراقبت‌های ویژه که زمان بستری بیماران بیشتر است، نگرانی در خصوص سوء تغذیه وجود دارد.

خالقی گفت: در این زمینه بیمارستان‌ها باید نیروی انسانی تغذیه را به تعداد لازم و کافی تأمین کنند و با تأمین نیرو‌های متخصص، پرستاران و پزشکان نیز موظفند تا بیماران را به جهت مشاوره برای تنظیم رژیم غذایی مناسب به آن‌ها ارجاع دهند. 

وی افزود: نقش تغذیه در حوزه درمان در بیمارستان ها بسیار مهم است، امروزه باید به غذایی که در بیمارستان برای بیماران تهیه می شود به صورت تخصصی نگاه شود، زیرا در روند درمان بیماری موثر است.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت این نماینده مردم در مجلس دهم در پایان اضافه کرد: اگر نتوانیم نیاز‌های تغذیه‌‌ای بیمار را تامین نماییم، بدن شروع به استفاده از ذخایر چربی و پروتئین خود می‌‌ کند. بدن فرد به مرور تحلیل می‌ رود،‌ وزن خود را از دست می ‌دهد و دچار لاغری مفرط می‌ شود. همچنین به ‌دلیل بروز سوء تغذیه، میزان کارایی و اثرگذاری بسیاری از داروها کاهش می‌‌یابد و در نتیجه بهبودی بیمار دچار اختلال می ‌شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.