چاقی در نوجوانی و افزایش احتمال بیماریهای قلبی در بزرگسالی
طبق نتایج یک مطالعه جدید، تنها چند کیلو اضافه وزن در دوره نوجوانی می تواند موجب افزایش احتمال ابتلا به بیماری قلبی در بزرگسالی شود.

در طول مدت پیگیری وضعیت این مردان، حدود ۴۵۰۰ نفر مبتلا به بیماری قلبی "کاردیومیوپاتی" تشخیص داده شدند. این بیماری یک مشکل غیرمتداول در ماهیچه قلب است که میتواند منجر به نارسایی قلبی شود. میانگین سنی تشخیص این بیماری در افراد ۴۵.۵ سال بود.
محققان دریافتند مردانی که در نوجوانی لاغر بودند "شاخص توده بدنی کمتر از ۲۰" با ریسک کمتر ابتلاء به کاردیومیوپاتی روبرو بودند. اما این ریسک با افزایش وزن بیشتر میشد. شاخص توده بدنی (BMI) 30 یا بالاتر چاقی تلقی میشود.
به گزارش مهر محققان دریافتند مردان دارای شاخص توده بدنی ۳۵ و بالاتر در دوره نوجوانی ۸ برابر بیشتر با احتمال ابتلاء به کاردیومیوپاتی در دوره بزرگسالی مواجه هستند.
پایان پیام/
مطالب مشابه
-
نتایج یک مطالعه بزرگ نشان داد که ۲ داروی ضد التهاب "توسیلیزوماب" و "ساریلوماب" خطر مرگ بیماران مبتلا به موارد شدید کرونا را حدود یک چهارم و زمان بستری شدن آنها را در بخش مراقبتهای ویژه ۱۰ روز کاهش میدهد.
-
نتایج یک مطالعه نشان میدهد که یک داروی ارزان قیمت که برای درمان شپش سر استفاده میشود، خطر مرگ و میر بیماران کرونایی را تا ۸۰ درصد کاهش میدهد.
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید
شبکههای اجتماعی