حلقه مفقوده سیستم بهداشت و درمان کشور امر مراقبت است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مریم حضرتی ضمن بیان این مطلب افزود: آنچه در همه جوامع علمی و نظام سلامت مورد توجه قرار گرفته است، مفهوم دو کلمه "health  care" است. با توجه به این دو مفهوم، سوالی که مطرح می شود این است که ما چه میزان در تحقق اجرای این دو امر مهم موفق بوده ایم. 

معاون پرستاری وزارت بهداشت ادامه داد: اینکه اخیرا در همه رسانه‌ها اعلام می شود بیش از 60 درصد مردم ما از فشار خون خود تا زمانی که مبتلا به عوارض ناتوان کننده آن نشده اند اطلاع ندارند، یا اینکه بیشترین عامل مرگ های زودرس در ایران در سال گذشته به دلیل فشار خون بالا بوده است و موارد بسیاری از  این قبیل، مستنداتی هستند که نشان می دهد چقدر این دو مفهوم مغفول مانده اند.

وی افزود: به عنوان پرستاری که سال ها در این حرفه به صورت تخصصی تلاش کرده است، عرض می کنم  زمانی که پرستار سلامت جامعه، پرستار سلامت روان، پرستار سلامت سالمندی، پرستار خانواده و پرستار مدرسه در جایگاه حقیقی خود قرار گیرند و به وظایف اصلی خود در جامعه عمل کنند، آنگاه  مفهوم مراقبت نه تنها در بالین که در جامعه نیز  معنای حقیقی خود را پیدا خواهد کرد. 

حضرتی گفت: اکنون که زمینه رشد برای امر سلامت و مراقبت ایجاد شده است از همه پرستاران و اندیشمندان حوزه مراقبت هاي پرستاری در هر جایگاه و مقامی می خواهم یکدل و یک زبان، متحد و با جدیت در جهت ارتقای شاخص های مراقبت در جامعه و مراکز مراقبتی و درمانی تلاش کنند و میزان مشارکت در ارتقای کیفی مراقبت در جامعه را مبناي تاثيرگذاري خود بدانند و فراموش نکنیم که میزان سنجش اثر بخشی ما بسته به میزان تاثیری است که بر سلامت مردم داشته ایم. 

به گزارش وب‌دا معاون وزیر بهداشت در پایان اضافه کرد: معاونت مراقبت پرستاری اکنون قوی تر، مصمم تر و محکم تر از هر زمان دیگری به تلاش های بی وقفه خود در جهت ارتقای حرفه و خدمت به مردم ادامه خواهد داد و بدون شک مثل هميشه همراهی و همیاری همه گروه های پرستاری در اين امر مهم است.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.