- رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور:
مصرف نمک در ایران دو برابر میزان استاندارد است
رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت: با توجه به آنکه سرانه مصرف نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر مقدار توصیه شده توسط مراجع علمی بین المللی است به منظور پیشگیری و کنترل پر فشاری خون توصیه می شود از افزودن نمک به غذا از طریق نمک دان در منزل پرهیز شود و حتی الامکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده شود.

وی افزود: حدود 53 درصد از نمک دریافتی روزانه سبد غذایی ایرانی ها از طریق نمک افزوده شده به غذا و 12.5 درصد از طریق نان، 5.3 درصد از طریق پنیر و 4.7 درصد از طریق دوغ، وارد سبد غذایی روزانه در کشور می شود.
به گزارش وبدا رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در پایان گفت: با توجه به آنکه سرانه مصرف نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر مقدار توصیه شده توسط مراجع علمی بین المللی است به منظور پیشگیری و کنترل پر فشاری خون توصیه می شود از افزودن نمک به غذا از طریق نمک دان در منزل پرهیز شود و حتی الامکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده شود.
پایان پیام/
مطالب مشابه
-
بنابر اعلام وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۵ نفر از آنها بستری شدند، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۴ هزار و ۵۵۱ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، یک نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست داد و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۵۲ نفر رسید.
-
مدیرعامل سازمان انتقال خون در مورد دستاوردهای فنی و فناوریهای نوین سازمان انتقال خون گفت: از چهار هزار و ۲۰۰ نمونه بانک خون بند ناف این سازمان، تاکنون ۲۷ مورد پیوند انجام شده و با بیماران تطابق یافته است.
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید
شبکههای اجتماعی