- کارشناسان سلامت مطرح کردند
مصرف خوراکیهای فاقد ارزش غذایی عامل آلرژیهای غذایی در کودکان
کارشناسان سلامت معتقدند که هلههولهخوری و مصرف خوراکیهای مضر عامل بروز آلرژیهای غذایی در کودکان است.

پایان پیام/
مطالب مشابه
-
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به عوارض قابل توجه جسمی و روحی و حتی مرگ زود هنگام در موارد ابتلا به پوکی استخوان، از افزایش چشمگیر این بیماری در دنیا خبر داد.
-
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بیماریهای غیرواگیر علت ۶۰ درصد مرگها در جهان و ۷۶ درصد مرگ ها در ایران است. این وضعیت در تمام کشورهای با درآمد بالا، متوسط و پایین از جمله در ایران که درآمد متوسط دارد، یک روند افزایشی دارد، ۱۰ عامل از ۱۹ عامل مرگ در بیماریهای غیرواگیر مربوط به تغذیه است.
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید
شبکههای اجتماعی