صبحانه کامل و مقوی باعث ارتقای یادگیری دانش‌آموزان می‌شود
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، گلایل اردلان با اشاره به اینکه امسال نزدیک به ۱۴ میلیون دانش‌آموز سال تحصیلی جدید را شروع می‌کنند، اظهار کرد: یک صبحانه کامل و مقوی باعث ارتقای یادگیری دانش‌آموزان می‌شود، زیرا هنگامی که آن‌ها بدون صرف صبحانه به مدرسه می‌روند میزان یادگیری‌شان به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌یابد.

رئیس اداره سلامت جوانان دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت ادامه داد: هنگامی که مدت زمان ناشتایی دانش‌آموزان طولانی می‌شود نگهداری قند خون در سطح مغز برای یادگیری دشوارتر می‌شود و همین موضوع باعث به هم خوردن تمرکز حواس دانش‌آموزان می‌شود، دانش‌آموزان می‌توانند از نان، پنیر، تخم‌مرغ و شیر به عنوان منابع انرژی، پروتئین و فیبر و کلسیم در وعده صبحانه خود استفاده کنند.

وی افزود: مصرف غذا‌های غیرخانگی در کودکان و دانش‌آموزان بسیار شایع است، مواد غذایی غیرخانگی و صنعتی دارای املاح و مواد معدنی به میزان کافی نیست و دانش‌آموزان برای حفظ و ارتقای سلامت خود باید از مواد غذایی ریزمغذی که دارای انواع املاح و ویتامین‌های مختلف است در وعده‌های غذایی خود به خصوص صبحانه و میان‌وعده استفاده کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان اردلان در پایان گفت: وزارت بهداشت برنامه‌های آموزشی ویژه دانش‌آموزان در طول سال تحصیلی دارد و با همکاری و تعامل آموزرش و پرورش مراقبان سلامت جهت برگزاری دوره‌های آموزشی به مدارس اعزام می‌کند، سلامت دانش آموزان یکی از محور‌های توسعه پایدار هر کشوری محسوب می‌شود، زیرا آن‌ها آینده سازان ایران هستند و حفظ و ارتقای سلامت و سبک زندگی سالم آنها باعث می‌شود که دوران میانسالی و بزرگسالی سالمی داشته باشند.

پایان پیام/

مطالب مشابه