عبارت فاقد روغن پالم بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدحسین عزیزی با اشاره به اینکه موضع‌گیری‌ها در مورد روغن پالم باعث ایجاد ذهنیت‌هایی در مردم شده است، اظهار کرد: روغن پالم نیز یک نوع روغن گیاهی است که مصارف خاص خود از جمله سرخ کردن و در فراورده‌های ویژه کاربرد دارد.

مدیرکل امور غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: روغن پالم مقاومت حرارتی بالایی دارد، از این روغن برای مصارف سرخ کردن مناسب‌تر بوده و عبارت فاقد روغن پالم بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد.

به گزارش فارس وی در پایان افزود: یکی از الزامات روغن‌های مخصوص سرخ‌کردنی، بالا بودن مقاومت آن در مقابل تجزیه شدن در حرارت بالا است و روغن پالم عملا مقاومت روغن‌ها را نسبت به حرارت بالا می‌برد و مواد مضر براثر سوختن آزاد نمی‌شود، بنابراین روغن‌های سرخ‌کردنی دارای پالم به نسبت دیگر روغن‌ها برای سرخ کردن مناسب‌تر هستند.

پایان پیام/

مطالب مشابه