جوابیه سازمان غذا و دارو در خصوص یک خبر
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مرکز روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پاسخ به مطلبی مندرج در تاریخ بیست و هشتم آبان ماه 98 با عنوان "سازمان غذا و دارو نظارت‌ها را بر مراکز تولید مواد غذایی افزایش دهد" جوابیه‌ای صادر کرد.

متن جوابیه به شرح ذیل است؛
بر اساس ابلاغ بخشنامه اخیر سازمان غذا و دارو، نظارت بر فعالیت کارخانه ها و کارگاه های تولید محصولات گوشتی، طیور، گوشت های بسته بندی و فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس با همکاری سازمان دامپزشکی تشدید می شود.در تولید فراورده های گوشتی از خمیر مرغ استفاده نمی شود. تمامی مسیرهای تولید و بسته بندی گوشت تحت کنترل است و حتی ضایعاتی که در کارخانه ها بسته بندی تولید می‌شوند، یا در همان کارخانه معدوم و یا تحت نظارت به کارگاه‌های تولید پودر گوشت که مورد مصرف خوراک دام و طیور هستند، ارسال می‌شوند.

محصولات گوشتی طبق ضوابط و قوانین اعلام شده توسط سازمان های غذا و دارو، استاندارد و دامپزشکی تولید می‌شود.معاونت بهداشتی در سطح عرضه و سازمان غذا و دارو در سطح تولید نظارت کاملی بر فراورده‌های گوشتی دارند و هیچ تخلفی در کارگاه ها و کارخانه های دارای مجوز رخ نداده است.

معمولا تخلفات در کارگاه‌های کوچک بدون مجوز انجام می‌شود که در صورت مشاهده هرگونه تخلف با آنها برخورد می‌شود.سازمان غذا و دارو بر کارخانه ها و کارگاه های تولید دوغ و ماست دارای مجوز نیز کنترل و نظارت دارد. همچنین اصناف و رستوران ها که در بخش عرضه هستند توسط معاونت بهداشتی تحت نظارت کامل قرار دارند. خبرگزاری خانه ملت

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.