تغذیه سالم در پیشگیری از بروز برخی بیماری‌ها نقش موثری دارد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مجید حسن قمی با بیان اینکه زنان در زمینه بهداشت و سلامت خانواده نقش محوری و اساسی دارند، با تاکید بر تاثیر و اهمیت نوع تغذیه در سلامت زنان، ‌اظهار کرد: طبق گفته سازمان بهداشت جهانی زنان می‌توانند الگوی غذایی یک خانواده را تغییر داده و با افزایش دانش تغذیه‌ای کافی و لازم، سیستم غذایی خانواده را مدیریت کنند.

نایب رییس انجمن تغذیه ایران با اشاره به اهمیت نقش تغذیه در ارتقای سلامت زنان گفت: تغذیه صحیح در پیشگیری از کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و آهن به عنوان مهم‌ترین عامل کم‌خونی در زنان نقش مهمی ایفا می‌کند، نخوردن و حذف وعده غذایی کمکی به کاهش وزن نمی‌کند، زنان باید با توجه به مکانیسم بدن و نیاز جسمی به نوع تغذیه خود توجه کنند و در سفره غذایی همه گروه‌های غذایی را بگنجانند.

وی با تاکید بر حذف غذاهای دارای ارزش غذایی پایین مانند غذاهای چرب و سرخ شده، چیپس و پفک افزود: همچنین در مصرف شکلات و آبنبات، غذاهای شور، چای و نسکافه حداقل تا دو ساعت بعد از وعده غذایی پرهیز کنند، سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند افراد حتما ورزش را  در برنامه خود داشته باشند، همه افراد ۱۸ تا ۶۴ ساله باید پنج روز در هفته حداقل به مدت ۳۰ دقیقه ورزش کنند و برای بچه‌ها این زمان ۶۰ دقیقه است.

قمی گفت: چاقی موضعی علاوه بر آنکه اندام را تحت تاثیر قرار می‌دهد، مشکل روانی نیز برای فرد ایجاد می‌کند، چاقی موضعی در مواردی باعث ایجاد سندروم تخمدان پلی کیستیک می‌شود که با دریافت رژیم مناسب، این مشکل برطرف خواهد شد، رژیم غذایی باید زیر نظر متخصص تغذیه انجام شود، از قبل و بعد تولد، نوع تغذیه پدر و مادر در تشکیل جنین قوی‌تر و کودک سالم تاثیرگذار است، بحث تغذیه برای تمامی افراد به خصوص زنان که بخش مولد جامعه، الهام بخش زندگی و ساختار مهم خانواده هستند اهمیت دارد، افراد از پذیرش رژیم‌های غذایی‌های نادرست توصیه و تجویز شده در باشگاه‌ها و آرایشگاه‌ها خودداری کنند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.