راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس "کووید ۱۹" برای استفاده عموم مردم
معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت آموزش و اطلاع رسانی صحیح به کارکنان بهداشتی و عموم مردم در این شرایط، "راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس "COVID -۱۹" را تهیه و در اختیارهمکاران بهداشتی سراسر کشور قرار داد.

پایان پیام/
مطالب مشابه
-
رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت با بیان این که یکی از دغدغههای اصلی و اساسی ما اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیک در کشور است گفت: اولویت ما در وزرت بهداشت توسعه و تکمیل پروژه نسخهنویسی الکترونیک است که اجرای آن، نفع مردم و حوزه سلامت را به دنبال دارد.
-
بنابر اعلام وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۱۳ تیرماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰۰۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۲۲ نفر از آنها بستری شدند، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۴۰ هزار و ۵۶۴ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۱ هزار و ۴۰۴ نفر رسید.
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید
شبکههای اجتماعی