ضرورت اهدای خون در تقویت روند مقابله با بیماری کووید-۱۹
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، یکی از مقامات ارشد سازمان جهانی بهداشت گفت: کشورها باید برای تقویت زیرساخت‌ها و آگاهی بخشی عمومی به منظور اهدای خون ایمن و تقویت واکنش‌ها و مقابله با بیماری کووید-۱۹ سرمایه‌گذاری کنند.

"ماتشیدیسو موئتی" رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در آفریقا تاکید کرد: دولت‌ها باید مشوق‌هایی را در نظر گیرند که در بحبوحه همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ و کمبود ذخایر خونی و تجهیزات مرتبط با اهدای خون به افزایش موارد اهدای خونِ ایمن کمک کند.

وی افزود: با همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ ذخایر خونی در معرض خطر قرار گرفته است. برنامه‌های اهدای خون با تاخیر انجام می‌شود، افراد کمتر از خانه خارج می‌شوند و ترس از ابتلا مانع از آن می‌شود تا افراد برای اهدای خون مراجعه کنند.

به گفته رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در آفریقا، اختلال در زنجیره تامین جهانی مرتبط با این بیماری موجب شده تا کمبود تجهیزات مورد نیاز برای تسهیل اهدای خون و انتقال خون تشدید شود.

به گزارش ایسنا وی در پایان اظهار کرد: استفاده از پلاسمای بهبودیافتگان بیماری کووید-۱۹ برای به حداقل رساندن شدت بیماری در افراد مبتلا تاکید کننده ضرورت تامین ذخایر خونی مورد نیاز کشورهاست.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.