ماسک های سوپاپ دار احتمال انتقال ویروس کرونا را افزایش می‌دهد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عباس شاهسونی درخصوص استفاده از ماسک مناسب در دوران کرونا، اظهار کرد: ماسک های "سوپاپ دار" که اشتبا‌ها فیلتردار اطلاق می شوند، یکطرفه بوده و بازدم فرد را بیرون می دهد، اگر فردی مبتلا به کرونا باشد، ویروس را به راحتی از ماسک بیرون داده و اطرافیان را آلوده می ‌کند. استفاده از این ماسک برای خود فرد مناسب است، اما به شدت برای اطرافیان خطرناک بوده و احتمال انتقال ویروس را برای اطرافیان افزایش می دهد. بنابراین، ماسک های سوپاپ دار باید جمع آوری شوند، چراکه برای پیشگیری از کرونا کاربرد نداشته و به گسترش آلودگی کمک می کند. 
 
وی درخصوص ماسک های پارچه ای دست ساز گفت: شهروندان می توانند در صورت عدم دسترسی به ماسک های سه لایه، با استفاده از پارچه های نخی و کتان، اقدام به دوختن ماسک پارچه ای دو لایه یا سه لایه کنند، این ماسک ها نیز در جلوگیری از انتقال ویروس موثر هستند. البته باید توجه شود که بعداز هربار استفاده، این ماسک ها باید شست و شو و ضدعفونی شوند. 
 
به گزارش وب‌دا رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان گفت: استفاده از ماسک های سه لایه خانگی بسیار مناسبت تر از ماسک‌ های سوپاپ دار یا نزدن ماسک است، کماکان بهترین راه مقابله با ویروس کرونا رعایت فاصله گذاری اجتماعی، شست وشوی مرتب دست ها با آب و صابون به مدت حداقل ۲۰ ثانیه و استفاده مکرر از ماسک است.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.