اختصاص هزار و پانصد میلیارد تومان اعتبار به طرح محله محور شهید سلیمانی
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدمهدي ناصحي در خصوص اجراي طرح سردار شهیدقاسم سلیمانی تا فروردین‌ماه 1400 باهدف بررسی افراد مشکوک به ابتلا به کرونا قبل از بستری گفت: این طرح به همت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بسیج و بیمه سلامت اجرایی می‌شود.

مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايران ادامه داد: این طرح در اصل به دنبال پیشگیری و جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در بین افراد جامعه است که در آن همکاری بسیج محله محور بوده و بیماران در منزل تحت مراقبت‌های بهداشتی و درمانی قرارگرفته و بسته‌های حمایتی مورد نیاز در اختیار خانواده‌های آنان قرار می‌گیرد.

وی افزود: ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در طرح شهید سلیمانی مشاركت مي كنند، این طرح با هدف قرنطینه کردن افراد به صورت محله محور طراحی شده که با پشتیبانی بیمه سلامت انجام می‌شود به نحوي كه برای اجرای درست این طرح ۱۵۰ میلیارد تومان تجهیزات و امکانات خریداری‌شده و در اختیار مراکز و تیم‌های مراقبتی قرار خواهد گرفت.

ناصحی گفت: در این طرح نیروهای بسیجی با هماهنگی مراکز بهداشت در قالب تیم‌های نظارتی در کنار همکاران ما در شبکه‌های بهداشتی و درمانی تست رایگان و سریع کرونا از اقشار مختلف جامعه خواهند گرفت، در صورت مشاهده فرد مبتلا به کرونا، اجازه تردد به بیمار کرونایی داده نمی‌شود، در صورت تردد فرد خاطی جریمه‌ شده و از دریافت کلیه خدمات محروم می‌شود. این اقدامات در ستاد ملی کرونا پیش‌بینی‌شده است. نگاه ما این است که این طرح می‌تواند مؤثر واقع شود‌.

مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايران اظهار کرد: طرح شهيد سليماني از ۱۵ آذر آغاز و تا ۱۵ فروردین ادامه دارد، این طرح  به‌صورت پایلوت نيست چراکه با نگاه علمی دیده‌ شده است، بیمه سلامت به عنوان پشتیبان این طرح در مثلث سه گانه شبکه‌های بهداشت و درمان، بسیج و بیمه سلامت به اجرای طرح کمک می‌کنند و کادر درمانی شامل پرستار، بهورز و پزشک در این طرح همکاری خواهند داشت.

وی با اشاره به اينكه تاكنون ٨5٠ ميليارد تومان براي درمان بيماران مبتلا كرونا از سوي اين سازمان هزينه شده است افزود: هزینه هر بیمار کرونایی ۶ میلیون تومان است که بیش از ۴ میلیون تومان آن را بیمه سلامت پرداخت می‌کند، یکی از دلایل اصلی موفقیت نسبی طرح پزشک خانواده حذف ارتباط مالی میان پزشک و بیمار است.

ناصحی در ادامه با اشاره به پیگیری های جدی بیمه سلامت با هدف اجرای طرح پزشک خانواده گفت: مهم ترین هدف در اجرای طرح پزشک خانواده شهری دسترسی مردم به پزشک بدون هزینه است و یکی از دلایل اصلی موفقیت نسبی طرح هم این بوده که ارتباط مالی میان پزشک و بیمار حذف شده بود.

مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايران گفت: رصد و پایش بهداشت، سلامت و درمان مردم مازندران در سطح یک پزشک خانواده شهری به خوبی اجرایی شد، فرانشیز چهار هزار تومانی به عنوان حق ویزیت طرح پزشک خانواده که البته بسیارهم ناچیز است، کل طرح را دچار مشکل می کند و در واقع تلاش و سرمایه گذاری سنگین دولت را طی هشت سال به هدر می دهد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بیمه سلامت وی در پایان اضافه کرد: از ابتدا رویکرد اصلی دانشگاه ارائه خدمت رایگان در سطح یک پزشک خانواده بوده است، چرا که معتقدیم تا زمانی که شناسایی افراد خانواده در جامعه در حوزه بهداشت ، سلامت و درمان به درستی برنامه ریزی و اجرایی شود، هزینه های بعدی چندین برابر نخواهد شد و طرح پزشک خانواده این فرصت را برای همه افراد جامعه بدون پرداخت هزینه فراهم کرده است.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.