خطرات احتمالی واکسن کرونا کمتر از تزریق نکردن است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدرضا هاشمیان گفت: تعداد افراد منتظر تزریق واکسن کم نیستند، کادر درمان هم قصد دارد این واکسن را دریافت کنند، ایران یکی از اولین کشورهایی است که بیماری کرونا به آن وارد شده، بنابراین بنظر می رسد منطقی است که جزو اولین کشورهایی هم باشیم که کاندید دریافت واکسن باشیم.

فوق تخصص بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری اخذ سیاست های واحد و شفاف برای نحوه ورود و اعلام زمان تزریق را از سوی سیاستگزاران حوزه درمان خواستار شد و تاکید کرد: باید زمان دقیق واکسینه شدن مردم در برابر کرونا مشخص باشد، جو متلاطم پاندمی زمانی آرام می گیرد که تاریخ دقیق شروع واکسیناسیون از سوی کشورها اعلام شود. اگر می خواهیم جامعه آرام بگیرد باید تاریخ دقیق ورود واکسن کرونا به کشور اعلام شود.

وی با اشاره به وضعیت شیوع مبتلایان به کرونا افزود: در حال حاضر نسبت آمار مرگ و میر به موارد تشخیص داده شده کاهش پیدا کرده است. از ابتدای شیوع اپیدمی کووید ۱۹ آمارابتدایی مبتلایان  ۲ تا ۲۲ و نیم  برابر کاهش یافته است، یکی از مهمترین دلایل کاهش موارد مرگ ومیر در مبتلایان به کرونا تحت پوشش قرار گرفتن داروهای موثر در درمان کروناست، با پیگیری های مستمر وزارت بهداشت بیماران داروهای تاثیر گذار در بهبود روند درمان را همانند رمدسیور و یا فاویپیراویر را تحت پوشش بیمه و در شرایط مناسب تری دریافت می کنند.

هاشمیان از وضعیت رضایت بخش آی سی یو ها در مقایسه با ماههای گذشته خبرداد و تاکید کرد: روند درمان کرونا نسبت به روزهای آغازین شیوع کاملا در کل کشور متفاوت شده است امروز درمان های منظم و منسجم تری به بیماران ارائه می شود، انجام مداخلات سخت گیرانه و اعمال محدودیت ها برای کاهش و قطع زنجیره شیوع کرونا راه حل مناسبی برای کنترل بیماری است، اگر از همان اولین روز شیوع اپیدمی در شهرهایی که آتش ویروس شعله ور بود محدودیت های بیشتری اعمال شده بود، به طور قطع با امواج کمتری ازاین بیماری دست به گریبان بودیم.

فوق تخصص بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به این که کاهش آمار مبتلایان به کرونا در بیمارستان ها کاملا محسوس است تاکید کرد: استمرار اعمال محدودیت ها به خصوص در روزهای تعطیل می تواند به میزان قابل توجهی از بار بیماری بکاهد، در کل دنیا ثابت شده هر نوع اعمال محدودیت با هدف کاهش تردد ها میتواند میزان مبتلایان به کرونا و در نهایت چرخش ویروس را کمتر کند.

وی به برخی مداخلات برای کاهش اپیدمی در کشور اشاره کرد و افزود: به طور مثال بستن مدارس یکی از مهمترین اقداماتی بود که از همان اولین روزهای شیوع بیماری در کشور اعمال شد.در بسیاری کشورها این اتفاق نیفتاد و علیرغم گسترش ویروس مدارس به ادامه آموزش های حضوری خود پرداختند و این بار بیماری را به میزان قابل توجهی افزایش داد، طی تحقیقاتی در آمریکا مشخص شد، بسیاری از افرادی که به کرونا مبتلا شدند، راننده های سرویس مدارس بودند، چرا که کودکان و دانش آموزان به دلیل وضعیت سیستم ایمنی بیشتر بدون علامت و ناقل کرونا هستند و به راحتی ویروس را منتقل می کنند.

هاشمیان با بیان این کهبیشترین ویروس کرونا در بخش های مراقبت های ویژه در چرخش است خواستار تسریع در روند تولید و توریع واکسن شد و گفت: انستیتو پاستور ایران یکی از بهترین مراکز آزمایشگاهی دنیاست بنابراین باید به محض تولید واکسن داخلی به این تولیدات اطمینان کرد تا سیر رشد و شیوع ویروس کاهش یاید، مهمترین موضوع در کنترل همه گیری و پیشگیری از خسارت های بیشتر جانی، سرعت بخشیدن  به روند  واکسیناسیون علیه کروناست.

به گزارش ایرنا فوق تخصص بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری در پایان کشورهای هند و چین را از جمله پیشروترین تولید کنندگان واکسن کرونا معرفی کرد و برنامه ریزی برای ایجاد کارت واکسن، خرید و عرضه واکسن کرونا را مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: تجربه ثابت کرده خیلی از افراد کاندید تزریق واکسن در کشورو یا دردنیا نیستند کما این که در مورد واکسن آنفولانزا هم اینچنین بوده و تمامی آحاد و اقشار جامعه تمایلی به واکسینه شدن نداشتند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.