وضعیت کشور در زمینه بیماری کرونای انگلیسی خوب نیست
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مسعود مردانی با اشاره به بروز علایم جدید کرونا در دنیا گفت: بر اساس مطالعات انجام گرفته بیماری کرونا در حال جهش های مختلفی در هر زمان است و این مسئله موضوع جدیدی در خصوص ویروس کرونا محسوب نمی شود، در حال حاضر یکی از علامت های جدید بروز بیماری کرونا ایجاد مشکلات گوارشی و ضعف و بی حالی است به طوری که اگر افرادی دچار استفراغ، اسهال و حتی تهوع شدند بعد از بررسی مسمومیت غذایی این امکان وجود دارد که این علائم از عوارض ابتلای افراد به بیماری کرونا محسوب شود.

وی افزود: مشکلات گوارشی مانند مسمومیت غذایی می تواند از علایم ویروس کرونای انگلیسی با نوع قبلی آن باشد و افراد در صورت مشاهده عوارضی مانند استفراغ و اسهال باید به پزشک مراجعه کرده تا در صورت ابتلا به بیماری کرونا مراحل درمان بیماران هرچه سریع تر شروع شود، متاسفانه وضعیت کشور در زمینه بیماری کرونای انگلیسی خوب نیست و میزان موارد مراجعه کنندگان و بیماران بستری در مراکز درمانی رو به افزایش است. دورهمی ها و سفرهای نوروزی باعث افزایش میزان موارد بستری و ابتلا در کشور شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان عضو کمیته علمی کشوری کرونا در پایان گفت: مردم باید دستورالعمل‌های بهداشتی را به طور دقیقی رعایت و در هنگام خروج از منزل حتما از ماسک استفاده کنند؛ متاسفانه مردم کرونا را عادی فرض کرده اند و شلوغی جاده ها و سطح شهر این موضوع را تایید می کند، در حال حاضر دید و بازدیدها، دورهمی و ترددهای غیرضروری در سطح شهر باعث افزایش میزان موارد ابتلای افراد به بیماری کرونا و به خصوص ویروس جهش یافته در جامعه می شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.