۱۵ بیمارستان خصوصی بصورت هماهنگ واکسیناسیون کادر درمان را انجام می دهند
واکسیناسیون کادر درمان در ۱۵ بیمارستان خصوصی تهران بصورت همزمان آغاز شده و ظرف مدت ۲ روز عمده واکسیناسیون اعضای سازمان نظام پزشکی تهران انجام خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، پیش بینی می شود با وجود تعداد بالای افراد دریافت کننده واکسن در بخش خصوصی و با توجه به برنامه ریزی های دقیق و تقسیم کار صورت گرفته؛ ظرف مدت امروز و فردا عمده واکسیناسیون اعضای نظام پزشکی تهران انجام شود.
همانگونه که همکاران مطلع هستند این اقدام عملا با همکاری وزارت بهداشت، دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی در حال انجام است و در برنامه ریزی ها هر سه بخش فوق مداخله و همراهی دارند.
قطعا در مسیر پیش رو مشکلات و نارسائی هایی وجود دارد که خواهشمندیم همکاران ارجمند با سعه صدر ، همدلی و همراهی های همیشگی و مثال زدنی ما را در اجرای بهتر این برنامه یاری نموده و هر گونه ایراد- اشکال یا کمبودی را از طریق رسانه های سازمان و یا شماره تلفن 84138238 با ما مطرح نمایند.
انشاءالله این اقدام با حضور و راهنمایی اعضاء به بهترین وجه ممکن انجام شده و به نتیجه برسد.
نوع واکسن در حال حاضر اسپوتنیک v است. روابط عمومی سازمان نظام پزشکی
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید