نیروهای شهرداری با عوامل سازندهی فضایی جدید بیمارستان شهدای تجریش درگیر شدند
رئیس بیمارستان شهدای تجریش از ممانعت عوامل شهرداری از ساخت فضایی جدید در بیمارستان شهدای تجریش برای بیماران کرونایی خبر داد و گفت: با چنین برخوردی از سوی شهرداری، کار تکمیل بیمارستان برای سلامت مردم شهر نیمهتمام ماند، این در حالی است که شهرداری باید از شهر و مردم شهر حفاظت کند و به جای حمایت از ساخت فضای جدید برای بیماران کرونا، به مقابله با این اقدام پرداخته است، نیروهای شهرداری با عوامل سازندهی ساخت بیمارستان درگیر شدند و این در حالی است که دستور اکید ستاد کرونا این است که بیمارستانها خیلی سریع آماده شوند، اما متاسفانه شهرداریها که نمونهی این برخورد ر چند جای دیگر هم بود، فقط سود و منافع شخصیشان را در نظر میگیرند.

رئیس بیمارستان شهدای تجریش ادامه داد: همین الان هم برای پذیرش بیماران با مشکل تخت مواجه هستیم، اما عوامل شهرداری در زمانی که کارگران مشغول کارهای آماده سازی و دیوارسازی بیمارستان بودند تا ظرف چند هفتهی آینده فضا برای بیماران مبتلا به کرونا را در بخشهای دیگر آماده کنند، با رفتاری بسیار بد، هم تجهیزات ساختمانی را بردند و هم عوامل سازنده را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
به گزارش ایلنا وی در پایان افزود: با چنین برخوردی از سوی شهرداری، کار تکمیل بیمارستان برای سلامت مردم شهر نیمهتمام ماند، این در حالی است که شهرداری باید از شهر و مردم شهر حفاظت کند و به جای حمایت از ساخت فضای جدید برای بیماران کرونا، به مقابله با این اقدام پرداخته است، نیروهای شهرداری با عوامل سازندهی ساخت بیمارستان درگیر شدند و این در حالی است که دستور اکید ستاد کرونا این است که بیمارستانها خیلی سریع آماده شوند، اما متاسفانه شهرداریها که نمونهی این برخورد ر چند جای دیگر هم بود، فقط سود و منافع شخصیشان را در نظر میگیرند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید