سیاست‌های منفعلانه موج ششم بیماری کرونا را به همراه دارد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد علی محسنی بندپی گفت: حدود دو سال از اپیدمی ویروس کرونا می‌گذارد، ویروسی که تاکنون چهره‌های متفاوتی از خود نشان داده است، در این فاصله زمانی خسارات مادی و جانی جبران ناپذیری از خود به جای گذاشته است، از زمان شیوع اپیدمی ویروس کرونا باید یک کمیته به موازات ستاد ملی مبارزه با کرونا شکل می‌گرفت تا برنامه ریزی مناسبی در راستای رفتار با ویروس کرونا شکل می‌گرفت، به فرض مثال اگر تعطیلی یا دور کاری در نظر گرفته می‌شود در ذیل این کمیته بررسى و برنامه‌ریزی می‌شد. 

وی افزود: حدود 75 درصد مبارزه با کرونا به پیشگیری و اجرای پروتکل‌های بهداشتی مربوط است و حدود ۲۵ درصد به عواملی نظیر رفاه اجتماعی، سلامت، اقتصاد و دیگر عوامل باز می‌گردد که وظایف وزارت بهداشت تحت کنترل قرار می‌دهد، تشکیل کمیته‌ای به موازات ستاد ملی مبارزه با کرونا در این شرایط لازم و ضروری بود تا بتوانیم آموزش‌ها را به صورت مجازی ادامه بدهیم به بیانی باید سبک جدیدی از زندگی با کرونا را بیاموزیم. متاسفانه ادامه دادن به سیاست‌های منفعلانه در مبارزه با کرونا نتیجه‌ای جز بی‌توجهی مردم به پروتکل‌های بهداشتی را نداشته و گاهی این رفتارهای نادرست فشار بر معیشت قشر ضعیف را به دنبال دارد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: طی دو سال اخیر بارها با اجرای سختگیرانه پروتکل‌های بهداشتی شاهد فروکش شدن ویروس کرونا بودیم و با بی توجهی باز نظارگر شدت گیری موج پنجم بیماری در کشور هستیم که متاسفانه اگر با همین سیاست‌های منفعلانه پیش برویم موجب شیوع موج ششم بیماری در کشور خواهیم بود، امروزه بسیاری از کشورها که واکسیناسیون عمومی را انجام داده‌اند باز هم به اجرایی پروتکل‌های بهداشتی پایبند هستند و سعی کرده‌اند با افزایش آگاهی، مردم را با رفتارهای متفاوت ویروس جهش یافته کرونا آشنا کنند.

محسنی بندپی گفت: امروزه اقتصاد کشور بر دوش مردم است، از تحریم‌ها گرفته تا هزینه‌های بیماری معیشت مردم را تحت تاثیر قرار داده است؛ در این بین دولت حتی در پرداخت قبض برق، آب، گاز و تلفن و هزینه‌های دیگر مساعدتی با مردم  نداشته است و مصوبه‌ای در هیات دولت نداشتیم تا قبوضی از قبیل آب، برق، گاز و تلفن را مردم با قید سه فوریت مجبور به پرداخت آنها نباشد و هیچ مهلتی در تاخیر پرداخت آنها مشخص نشده است تا در این شرایط فشار بر دوش قشر ضعیف جامعه نباشد.

وی اظهار کرد: حمایت‌های دولتی حلقه مفقوده مبارزه با کرونا هستند تا زمانیکه هیات دولت  از حداقل انعطاف پذیری خود در راستای حمایت مردم گام برندارد بدون شک این تعطیلات و دورکاری‌ها فقط برای گروه خاصی خواهد بود و اقشار ضعیف جامعه بدون حمایت مجبور هستند برای گذران زندگی خود حتی در اوج کرونا دل به دامن حوادث بزنند، در حال حاضر بعد از یک هفته تعطیلی تهران در شرایط فوق قرمز قرار دارد بایستی به این موضوع توجه کنیم تا چه زمانی مردم کسب و کارهای خود را بدون حمایت تعطیل کنند؟ در کشورهای دیگر زمینه تعطیلی و دورکاری مهیا شد شرایط و دغدغه‌های مردم به ویژه قشر ضعیف جامعه در نظر گرفته شد. رفتار با ویروس کرونا باید در دولت جدید در دستور کار قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان گفت: بایستی به خودکفایی داخلی برسیم تا امیدواری به حمایت دیگر کشورها! در همین راستا باید واکسیناسیون عمومی با حمایت از تولید واکسن داخلی جزو برنامه‌های ابتدایی دولت سیزدهم قرار بگیرد، باید بتوانیم با تکیه بر علم و دانش جوانان داخلی گلیم خود را از آب بیرون بکشیم، در حال حاضر شاهد هستیم آمریکا با فشارهای که به کشورهای دیگر وارد کرده مانع از واگذاری و رسیدن واکسن به کشور ما شد. اگر دولت جدید طرحی برای مبارزه با کرونا برنامه‌ریزی نکند شاهد هیچگونه تغییر در راستای بهبود شرایط بیماری کرونا نخواهیم بود، در حال حاضر تمام شهرهای کشور در شرایط قرمز و اکثر تخت‌های بیمارستانی پر هستند، این ماجراها نه تنها نشان از شکست کرونا نمی‌دهد، بلکه شاهد رشد موج جدیدی از بیماری در کشور هستیم.

پایان پیام/

1 نظر

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.