بیماران سرپایی کرونا اصلا نیازی به مصرف داروی رمدسیویو ندارند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حسین کیوانی گفت: بیماران سرپایی کرونا اصلا نیازی به مصرف داروی رمدسیویو ندارند ولی این روزها شاهد صف های طولانی بیماران مبتلا در پشت درب داروخانه ها یا در سطح شهر هستیم و بعضا نیز بدنبال تامین این دارو از بازار سیاه هستند، این تجویز برای بیماران سرپایی در حالی که کاربردی ندارد، حتی در خرید سرم مورد نیاز برای تزریق این دارو در کشور هم کمبود ایجاد کرده است.

وی افزود: این دارو فقط برای برخی بیماران کرونایی که در بیمارستان بستری هستند، کارایی دارد و شاید باعث شود آنها زودتر از بیمارستان ترخیص شوند، به عبارتی طبق بررسی های سازمان غذا و داروی آمریکا به احتمال زیاد بیماران بستری زودتر بهبودی پیدا می کنند، مصرف این دارو حتی برای همه بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه نیز توصیه نمی شود و خود می تواند کمبود اکسیژن را تشدید کند.

به گزارش ایرنا استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان گفت: وجود صف و تقاضای فراوان برای خرید این دارو شائبه های سوء استفاده و ایجاد تقاضای القایی را به ذهن متبادر می کند که باید ازسوی نهادهای ذیصلاح بررسی شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.