۷۲ درصد از افراد زیر ۲۰ سال دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حمید سوری با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون در کشور گفت: در حال حاضر با واردات واکسن و پوشش خوب واکسیناسیون در کشور ما شاهد این هستیم که حجم مراجعه به مراکز تزریق واکسن کم شده است. امروزه میزان پوشش واکسیناسیون در برخی از مناطق روستایی و کم برخوردار به اندازه کافی نیست و علت آن مسائل فرهنگی یا عدم دسترسی به مراکز تلقیح واکسن است که باید این موضوع آسیب شناسی شود تا باعث چرخش ویروس کرونا در جامعه با تزریق واکسن نشود.

رییس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید-۱۹ ادامه داد: بر اساس آخرین آمار ها ۹۷ درصد از افراد بالای ۸۰ سال دز اول و ۸۹ درصد از این افراد دز دوم را تزریق کرده‌اند در صورتی که ۷۶ درصد از افراد بین ۲۰ تا ۶۰ سال هر دو دز واکسن را دریافت کرده‌اند. همچنین ۷۲ درصد از افراد زیر ۲۰ سال دز اول و حدود ۲۹ درصد از این افراد دز دوم واکسن را تلقیح کرده‌اند.

وی افزود: حدود ۵۵ درصد از جامعه هر دو دز واکسن را تلقیح کرده‌اند که این میزان باید به حدود ۸۵ درصد رسیده تا یک ایمنی جمعی در جامعه ایجاد شود. سرعت عمل در انجام واکسیناسیون مسئله بسیار مهمی است زیرا فاصله بین نفر اولی که واکسن را تزریق کرده تا نفر آخر همان دز نباید طولانی باشد زیرا در عمل این واکسیناسیون ارزش ایمنی جمعی را نخواهد داشت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان سوری در پایان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده فاصله بین نفر اول تلقیح واکسن با نفر آخر نباید بیشتر از شش ماه باشد زیرا بعد از این زمان گروه‌های اول تلقیح واکسن باید دز بوستر یا یاد آور را تزریق کنند، ما باید به طور مرتب سطح ایمنی واکسن‌های مختلف در کشور را بررسی کنیم تا میزان اثرگذاری آن‌ها در بین گروه‌های سنی مختلف مشخص شود و این اطلاعات باید در اختیار پژوهشگران قرار گرفته تا بررسی‌های لازم در این خصوص انجام شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.