نسخه‌نویسی الکترونیک باعث شفاف‌سازی در حوزه منابع مالی می‌شود
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد مهدی ناصحی گفت: بخشی از تکالیف نسخه‌نویسی الکترونیک از جمله امضای الکترونیک بر عهده سازمان نظام پزشکی است و طبق قانون تمام ارکان نظام سلامت در اجرای این طرح باید با سازمان بیمه سلامت همراهی داشته باشند.  

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: نسخه نویسی الکترونیک به ما کمک می‌کند تا در منابع و مصارف مدیریت کنیم و از طرفی از بسیاری از تبانی‌ها به خصوص در حوزه دارو نیز جلوگیریکند، در زمینه دارو و تجهیزات مشکلات بسیاری وجود دارد که با اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک می‌توان تا حدود زیادی از هدر رفت منابع در این حوزه پیشگیری کرد.

وی افزود: سازمان بیمه سلامت ایران تمام تلاش خود را برای سرعت بخشی به اجرای این طرح انجام می‌دهد به طوری که برای تشویق ارائه دهندگان خدمات پرداخت‌های مراکزی که از طریق الکترونیک فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند به روز شده است، همچنین برای مراکز درمانی که نسخه نویسی الکترونیک را اجرایی می‌کنند ۲۰ درصد به تعرفه آنان اضافه شده و در حوزه سخت افزاری نیز تسهیلاتی بدون وام و ضامن در نظر گرفته شده است.

ناصحی در پایان تصریح کرد: اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک از ضروریات بوده و باعث شفاف سازی در حوزه منابع مالی کشور می‌شود، اجرای برنامه‌های وسیعی همچون نسخه‌نویسی الکترونیک به زمان و همراهی تمام ارکان نظام سلامت نیاز دارد و اجرای این طرح توسط این سازمان به عنوان زیرمجموعه‌ای از وزارت بهداشت صورت گرفته که قطعا با اجرای آن بار مهمی را از دوش نظام سلامت برمی دارد.

به گزارش ایرنا، اکنون ۹۲ درصد مطب ها و مراکز پزشکی، ۹۰درصد داروخانه ها، ۹۶ درصد آزمایشگاه ها، ۹۷ درصد مراکز پرتو پزشکی و ۳۹ درصد درمانگاه ها به سامانه نسخه الکترونیک متصل شدند و ۵۴.۲ درصد این مراکز نسخه نویسی الکترونیک را اجرا کرده اند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.