- ابراهیمی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
ارز ترجیحی حذف نشود تا خللی در تامین دارو برای بیماران به وجود نیاید
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از رئیس جمهور خواست با توجه به اینکه دارو کالایی استراتژیک و حساس است با عدم حذف ارز ترجیحی خللی در تامین آن برای بیماران ایجاد نشود.

وی افزود: در حالی که سازمان غذا و دارو درخواست اختصاص یک میلیارد دلار برای سه ماهه سال ۱۴۰۱ کرده است، اما بانک مرکزی به جای تسهیل و افزایش هماهنگی ها از نیمه بهمن ماه سال گذشته از صدور فیش ارز ترجیحی برای دارو خودداری کرده است که این امر باعث بروز مشکلات عمده ای در حوزه دارو و واردات آن شده است که نتیجه این تصمیمات غلط کمبود دارو و افزایش قیمت آن برای بیماران شده است. لذا از حضرتعالی می خواهم در اسرع وقت دستورات ویژه ای برای بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه صادر نمایید تا نسبت به تامین ارز کافی در زمان مقرر برای تامین دارو اقدام شود.
پایان پیام/
مطالب مشابه
-
عضو هیات رییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه پیشگیری از سرطان یک اقدام حاکمیتی است گفت: دولت باید با ارائه خدمات غربالگری رایگان به سراغ مردم برود نباید دست روی دست گذاشت تا جامعه درگیر سرطان شود و هزینه سنگینی را بر دوش نظام سلامت کشور بگذاریم، بخش عمده هزینه درمان بر دوش دولت است، دولت باید پیشگیری لازم را قبل از هر اقدامی داشته باشد تا بتواند با غربالگری افرادی که مبتلا به بیماری خاصی هستند شناسایی کرده و بلافاصله از مرحله تشخیص شروع به درمان آنها داشته باشد.
-
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از اینکه حوزه سلامت اولویت دولت نیست گفت: متاسفانه در حالی با کمبود بیش از ۳۰۰ قلم دارو در کشور مواجه هستیم که مسئولان مربوطه خبر از رفع کمبودها میدهند و بر این باورند که کمبود دارویی وجود ندارد و در واقع به مسائل حوزه سلامت توجه چندانی نمیشود و مسائل این حوزه در اولویت برنامههای دولت نیست.
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید
شبکههای اجتماعی