مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد گفت: دلیل کاهش ابتلا به این سرطان با مصرف لبنیات، این است که محصولات لبنی حاوی کلسیم، ویتامین D، لیپیدهای شیر و پروبیوتیک هایی هستند که می توانند از بروز سرطان روده بزرگ جلوگیری کنند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، احمد اسماعیل زاده با بیان اینکه سرطان کولورکتال "سرطان روده" سومین سرطان شایع در مردان و دومین سرطان شایع زنان در سراسر جهان و سومین سرطان شایع در ایران است گفت: بیش از 1.8 میلیون مورد جدید سرطان کولورکتال در سال 2018 رخ داده است که انتظار می رود طی 15 سال آینده، بار جهانی سرطان کولورکتال 60 درصد افزایش یابد و باعث مرگ 1.1 میلیون نفر شود.
وی افزود: عواملی مانند اضافه وزن و چاقی بدن، فعالیت بدنی کم و رژیم غذایی نامناسب از عوامل خطر اصلی در بروز سرطان ها هستند، طبق گزارش موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، مصرف محصولات لبنی ممکن است به محافظت در برابر سرطان کولورکتال کمک کند. با این حال خطر ابتلا به این سرطان با مصرف انواع مختلف محصولات لبنی "مانند ماست، شیر فرآوری شده یا پنیر سفت" و همچنین مصرف زیرگروه های لبنیات و ترکیب چربی آنها "یعنی کم چرب یا زیاد" مرتبط است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: گرچه اکثر دستورالعمل های رژیم غذایی فعلی از مصرف لبنیات بدون چربی یا کم چرب در چارچوب یک رژیم غذایی سالم برای پیشگیری از بیماری های مزمن حمایت می کنند، شواهد نشان داده که هیچ ارتباطی بین مصرف لبنیات پرچرب و خطر ابتلا یا کاهش خطر ابتلا به این سرطان وجود ندارد.
اسماعیل زاده در پایان تصریح کرد: دلیل کاهش ابتلا به این سرطان با مصرف لبنیات این است که محصولات لبنی حاوی کلسیم، ویتامین D، لیپیدهای شیر و پروبیوتیک هایی هستند که می توانند از بروز سرطان روده بزرگ جلوگیری کنند که البته این کاهش خطر ابتلا به مصرف شیر و پنیر ارتباط بیشتری دارد، خوردن و نوشیدن شیر و لبنیات می تواند خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهد، هیچ مدرکی وجود ندارد که خطر ابتلا به هر نوع سرطان دیگری را افزایش یا کاهش دهد، بنابراین سعی کنید هر روز لبنیات به خصوص ماست در رژیم غذایی خود مصرف کنید.
وی افزود: عواملی مانند اضافه وزن و چاقی بدن، فعالیت بدنی کم و رژیم غذایی نامناسب از عوامل خطر اصلی در بروز سرطان ها هستند، طبق گزارش موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، مصرف محصولات لبنی ممکن است به محافظت در برابر سرطان کولورکتال کمک کند. با این حال خطر ابتلا به این سرطان با مصرف انواع مختلف محصولات لبنی "مانند ماست، شیر فرآوری شده یا پنیر سفت" و همچنین مصرف زیرگروه های لبنیات و ترکیب چربی آنها "یعنی کم چرب یا زیاد" مرتبط است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: گرچه اکثر دستورالعمل های رژیم غذایی فعلی از مصرف لبنیات بدون چربی یا کم چرب در چارچوب یک رژیم غذایی سالم برای پیشگیری از بیماری های مزمن حمایت می کنند، شواهد نشان داده که هیچ ارتباطی بین مصرف لبنیات پرچرب و خطر ابتلا یا کاهش خطر ابتلا به این سرطان وجود ندارد.
اسماعیل زاده در پایان تصریح کرد: دلیل کاهش ابتلا به این سرطان با مصرف لبنیات این است که محصولات لبنی حاوی کلسیم، ویتامین D، لیپیدهای شیر و پروبیوتیک هایی هستند که می توانند از بروز سرطان روده بزرگ جلوگیری کنند که البته این کاهش خطر ابتلا به مصرف شیر و پنیر ارتباط بیشتری دارد، خوردن و نوشیدن شیر و لبنیات می تواند خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهد، هیچ مدرکی وجود ندارد که خطر ابتلا به هر نوع سرطان دیگری را افزایش یا کاهش دهد، بنابراین سعی کنید هر روز لبنیات به خصوص ماست در رژیم غذایی خود مصرف کنید.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید