بیمه‌ها در خصوص بیماری های روماتولوژی همکاری نمی‌کنند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، احمدرضا جمشیدی گفت: عوارض بیماری هایی از قبیل آتروز را می توان با آموزش، کاهش داد و از هزینه هایی که به نظام سلام و کشور تحمیل می کند، جلوگیری کرد.

رئیس انجمن روماتولوژی ایران با اشاره به شیوع ۱۵.۵ درصدی کمر درد در کشور گفت: بعضی بیماری ها به رغم اینکه دیده نمی شوند، اما هزینه های زیادی به کشور تحمیل می کنند، خصوصا اگر آموزش لازم داده نشود، زیرا باعث فرد را از کار افتاده می کند و اثرات آن بر اقتصاد کشور نمایان می شود، اگر این قبیل افراد از آموزش های لازم برخوردار شوند، قطعا می توان از عوارض بیماری کاست و از کار افتاده نخواهند شد.

وی به قطع پوشش بیمه ای یک قلم داروی پوکی استخوان اشاره کرد و افزود: داروی "تری پاراتاید" که برای کنترل بیماری پوکی استخوان است و در داخل تولید می شود، در حدود دو سال و نیم است که از پوشش بیمه ای خارج شده و باعث گردیده ۷ هزار بیمار نیازمند این دارو، از تهیه آن محروم شوند، این دارو، تنها دارویی است که در مدت ۱۸ تا ۲۴ ماه مصرف، آثار درمانی خود را نمایان می سازد و بهترین دارو برای بیماران دچار پوکی استخوان شدید است. 

جمشیدی با اشاره به قیمت ۵۰۰ هزار تومانی این دارو برای مصرف یک ماه بیمار تاکید کرد: وقتی این دارو تحت پوشش بیمه بود، بیمار فقط ۵۰ هزار تومان برای تهیه آن پرداخت می کرد، اما حالا باید ۵۰۰ هزار تومان بدهد که خیلی از بیماران ناچار شده اند استفاده از دارو را به خاطر مشکلات مالی، کنار بگذارند، یکی از عوارض عدم مصرف این دارو، شکستگی های پی در پی استخوان فرد است.

رئیس انجمن روماتولوژی ایران در عین حال از بررسی دوباره این دارو در شورای عالی بیمه سلامت برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن خبر داد و افزود: سایر داروها، این توانایی را ندارند که در مدت ۱۸ تا ۲۴ ماه بتوانند از شدت پوکی استخوان جلوگیری کنند.

در ادامه محسن سروش دبیر انجمن روماتولوژی ایران اظهار داشت: در بیماری های روماتولوژی، بیمه ها همکاری لازم را ندارند و به بیماری های روماتیسمی اهمیت نمی دهند. در حالی که مزمن شدن این بیماری ها، عوارض زیادی به دنبال دارد و هزینه های نظام سلامت را بالا می برد، بعضا شاهد هستیم که بیماران به خاطر هزینه ها، به خوبی تحت درمان قرار نمی گیرند و از کار افتاده می شوند.

وی با اشاره به استفاده روز افزون مردم از اینترنت افزود: متاسفانه بعضی از اطلاعات در رابطه با بیماری های روماتولوژی به درستی در اینترنت در اختیار افراد قرار نمی گیرد و باعث می شود در مسیر بیماران، مشکلاتی ایجاد شود. از همین رو، از مردم درخواست می کنیم با مراجعه به سایت انجمن روماتولوژی ایران، به صورت رایگان از اطلاعات و آموزش های مربوط به انواع بیماری های روماتیسمی و...، برخوردار شوند.

سروش گفت: با توجه به شیوع بالای پوکی استخوان به عنوان یکی از بیماری های غیرالتهابی روماتولوژی، اطلاعات خوبی در سایت انجمن قرار داده شده است که مردم می توانند بدون هیچ مشکلی، از این اطلاعات و آموزش ها استفاده کنند.

به گزارش مهر دبیر اجرایی سیزدهمین کنگره سالانه انجمن روماتولوژی ایران در پایان اضافه کرد: در کنگره امسال، درباره پیشرفت های علمی تشخیص و درمان بیماری های غیر التهابی روماتوولوژی که شامل پوکی استخوان و آرتروز است، بحث و گفتگو خواهد شد.

سیزدهمین کنگره سالانه روماتولوژی ایران، از ۲۴ تا ۲۶ مهر ۹۸ در محل سالن کتابخانه ملی ایران برگزار می شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.