توصیه‌های طب ایرانی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا عباسیان گفت: روزه‌داری طبی به معنای کاهش حجم و کالری غذای دریافتی در حد ۲۰ درصد کمتر از وضعیت همیشگی در هر فرد است. این روش با تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب می‌تواند منجر به بهبود عملکرد دستگاه مبارزه بدن با عوامل بیماری‌زای بیرونی شود که به این علت در این ایام آن را به مردم توصیه می‌کنیم.

معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با تاکید بر عدم مصرف برخی اقلام غذایی گفت: مصرف ترشی‌ها باید محدود شده و از مصرف ادویه‌های تند و تیز مانند فلفل قرمز، خردل و شوری‌ها مانند آجیل شور یا خیار شور پرهیز کنید. همچنین بهتر است مصرف ماست، گوجه، موز و غذاهای خمیری و ثقیل محدود شود.

به گزارش ایسنا وی در پایان افزود: از سوی دیگر مصرف خورش‌های آبدار همراه با سبزی‌های تازه، آلو بخارا، زرشک، خورش کدو، خورش لوبیا سبز، بامیه و کدو حلوایی آبپز نیز برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است، نقش ادویه‌جات و گیاهان دارویی در تقویت سیستم ایمنی بدن نیز مهم است، مصرف آویشن، دارچین، سیاه‌دانه، زردچوبه، چای کوهی، گل گاوزبان، بابونه زعفران، هل، رزماری و میخک نیز برای بدن بسیار مفید است.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.