به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنید
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد مهدی گویا درباره ذبح دام در عید قربان گفت: از خرید دام زنده یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دام‌پزشکی ذبح و عرضه می‌شود، خودداری کنید.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند. همچنین خونابه‌ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود، از مردم می‌خواهیم که دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دام‌پزشکی خریداری کنند.

به گزارش ایرنا وی در پایان افزود: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی‌ گراد در یخچال قرار داده شود و جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی‌ گراد مصرف شود، به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنید.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.