کووید ۱۹ در روند صعودی بیماری‌های کبدی موثر بوده ‌است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سید موید علویان گفت: افزایش آنزیم های کبدی و چاق شدن بیشتر افراد از موضوعات ناخوشایند دیگری است که در این دوران در کشور مشاهده می شود، کاهش فعالیت بدنی به دلیل حضور بیشتر افراد در منازل و مصرف غذاهای چرب و شیرین از مهم ترین دلایل افزایش بیماری های کبدی به خصوص کبد چرب است.

وی افزود: هرچند توصیه اکید در این مدت در خانه ماندن افراد است اما آنها می توانند در مکان های خلوت، پیاده روی کنند تا از شیوع کبد چرب جلوگیری کنند، بیماری های کبدی در ابتدا هیچ علامتی ندارند، افراد کم تحرک یا کسانی که غذاهای نشاسته ای می خوردند یا تمایل فراوانی به شیرینی و شکلات دارند یا قلیان و سیگار مصرف می کنند باید بیشتر مراقب خود باشند.

رییس مرکز تحقیقات بیماری‌های گوارشی و کبد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تاکید کرد: با ورزش می توان جلوی ابتلا به کبد چرب را گرفت لذا به مردم توصیه می شود حداقل پیاده رویی روزانه را در دستور کار خود قرار دهند تا از آسیب های این بیماری در امان باشند، شکر برای کبد سم است، از مردم درخواست دارم تا حد ممکن از مصرف قند و شکر خودداری کنند تا آسیب جدی به کبد آنان وارد نشود.

به گزارش ایرنا علویان در پایان گفت: مصرف قند و شکر در ایران بیشتر از میانگین جهانی است و این روند می تواند آسیب جدی برای کبد به همراه داشته باشد، به مردم توصیه می‌کنم که سبزیجات بیشتری مصرف کنند و در غذاهای خود از زردچوبه بیشتر استفاده کنند که این محصولات برای حفظ سلامتی افراد مفید است.

پایان پیام/

مطالب مشابه