ایران پایگاه منطقه ای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی شد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، جلال الدین میرزای رزاز با اشاره به اهمیت غذا و تغذیه در دنیا گفت: در برخی از کشورهای توسعه یافته بحث تاسیس وزارت غذا و تغذیه مطرح است که در ایران نیز در جلسه شهریور ماه هیئت دولت وزارت های بهداشت درمان و جهاد کشاورزی مامور شدند، مقدمات استقلال غذا را فراهم نمایند.

رییس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ادامه داد: در این مقطع ایران در رقابت های نزدیک با کشورهایی مانند عربستان، امارات متحد عربی که تلاش فراوانی برای استقرار پایگاه غذا و تغذیه WHO در کشورهایشان داشتند، با پیگیری فراوان از طریق انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برای 4 سال آینده این پایگاه را با افتخار در کشور تثبیت نموده تا خدمات خود را به حوزه کشورهای Emro ارائه نماید.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی وی در پایان افزود: همکاری های نزدیک تیم وزارت بهداشت خصوصا معاونت بین الملل وزارت متبوع با انستیتو تغذیه و تیم روابط بین الملل نقش مهمی را در برقراری این ارتباط مهم ایفا نمود، ضمن عرض تبریک به ملت بزرگوار ایران و جامعه دانشگاهی برای کسب این موفقیت، امید است اینگونه همکاری های بین المللی در حوزه مهم غذا و تغذیه بتواند باعث ارتقاء سلامت مردم کشور عزیزمان و نیز ملل مسلمان منطقه به رهبری ایران گردد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.