روند همکاری‌های مشترک ایران و کوبا برای ساخت واکسن کرونا
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، کیانوش جهانپور در رشته توئیتی که در صفحه شخص خود در فضای مجازی منتشر کرد به بیان توضیحاتی درباره همکاری مشترک ایران و کوبا برای تولید واکسن کرونا، میزان پیشرفت کوبا در این زمینه و همچنین همکاری کوبا با کشورهای بزرگی مثل فرانسه و آرژانتین پرداخت.

او در صفحه شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی نوشت: 

تداوم همکاری‌های مشترک ایران "انستیتو پاستور ایران" و کوبا "مرکز ایمنی شناسی مولکولی و انستیتو فینلای کوبا" این بار برای تولید مشترک واکسن است.


توافق نامه دوجانبه ایران با کوبا برای تداوم همکاری‌ها و تکمیل شواهد بالینی واکسن Soberana۰۲، این هم افزایی به دو کشور امکان می‌دهد تا در ایمن سازی علیه کووید ۱۹ سریعتر حرکت کنند.



انستیتو پاستور ایران سابقه همکاری طولانی با نهاد‌ها و موسسات زیرمجموعه BioCubaFarma دارد. اینک اما روابط دوستی بین دو کشور با همکاری‌های مربوط به واکسن علیه کووید ۱۹ تقویت خواهد شد.



کوبا در حال حاضر ۴ واکسن علیه کووید ۱۹ در دست مطالعه بالینی دارد. یک واکسن با همکاری ایران، یک واکسن با همکاری فرانسه و آرژانتین در FinlayInstituto و دو واکسن دیگر در CIGBCuba است.



مایکل شیفتر، رئیس اتاق فکر گفتگوی بین آمریکایی واشنگتن درباره واکسن ایرانی گفته است، اینکه کوبا و ایران در حال تولید واکسن کووید ۱۹ هستند، شگفت آور نیست. هر دو دولت تحت تحریم های ظالمانه آمریكا قرار گرفته اند که حتی فرصت های تولید و دسترسی به واکسن را محدود کرده است. این اتحادی ژئوپلیتیک و عمل گرایانه است.

باشگاه خبرنگاران جوان

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.