متادون دیگر در مراکز درمانی توزیع نمیشود
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: تصویب شده است که متادون دیگر در مراکز درمانی توزیع نشود و درمان از توزیع جدا گردد. بنابراین پزشکان متادون را تجویز و برخی از داروخانهها نسبت به تحویل اقدام می کنند.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سعید منتظرالمهدی درباره توزیع داروی متادون در داروخانه ها اظهار داشت: ستاد مبارزه با مواد مخدر که متشکل از چندین دستگاه مختلف از جمله وزرات بهداشت، وزارت دادگستری، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و دیگر دستگاه ها است.
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: موضوع فروش غیرقانونی داروی متادون از سال های گذشته مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد که فروش داروی متادون با تجویز پزشک فقط در داروخانه ها به فروش برسد.
وی افزود: در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر که توزیع متادون از طریق داروخانهها به تصویب رسید، وزیر بهداشت و معاون درمان آن وزارتخانه و رئیس سازمان بهزیستی که دستگاههای مرتبط هستند، حضور داشتند و نظرات کارشناسی آنها در حوزه درمان اعتیاد حتماً مورد توجه رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته و تصمیم بر آن شده است که توزیع متادون از طریق داروخانهها انجام شود.
منتظرالمهدی گفت: بنابراین تصویب شد که متادون دیگر در مراکز درمانی توزیع نشود و درمان از توزیع جدا گردد. بنابراین قرار شد که پزشکان در صورت نیاز متادون را تجویز کنند و برخی از داروخانهها باید نسبت به تحویل متادون اقدام کنند و البته داروخانهها نیاز به زیرساخت های لازم برای این کار دارند و مدت زمانی اجرای این طرح طول میکشد بنابراین با این اقدام میتوان از فروش غیر قانونی متادون جلوگیری کرد.
به گزارش فارس سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر در پایان اضافه کرد: نمیتوان وجود مشکل در زمینه نشت متادون به بازار آزاد را انکار کرد و به هر حال این طرح بر اساس یک مشکل واقعی و مهم به تصویب رسیده است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
3 نظر
ناشناس
۲۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۵:۰۱
گاهی در کشور ما طرح هایی تصویب میشوند که از همان ابتدا توسط کارشناسان قویا نقد میشوند و بعد از مدتی معلوم میشود که یک نوع مافیا و استفاده از رانت پشت آن طرح مطرح بوده, نمونه بارز این طرحها, دلار تک نرخی ۴۲۰۰ تومنی بود. اخیرا هم صحبتهایی از قبیل اعمال نفوذ برخی رانت خواران در جاهایی که وظیفه هدایت مبارزه با مفاسد اقتصادی رو بر عهده دارند مطرح میشه. تقریبا تمام کارشناسان درمان سوء مصرف مواد مخدر, توزیع داروهای اگونیست در داروخانه ها رو گسترش دهنده اعتیاد و مرگ و میر اون و حتی بازار سیاه اون میدونند و میزان نشت دارو از مراکز ترک سوء مصرف رو خیلی کمتر از داروی موجود در بازار آزاد اعلام میکنند و معتقدند که یگانه راه کنترل نشت دارو, هولوگرام دار شدن واقعی دارو (شیشه و بلیستر دارو, نه فقط کارتن دارو) هست. امیدواریم که مصوبه توزیع داروخانه ای متادون, به زودی اصلاح بشه و شاهد نباشیم که سال بعد و سالهای بعد , مشخص بشه که نوعی رانت و نفوذ منجر به این مصوبه غیرکارشناسی شده بود. رضا بحرانی - پزشک عمومی
مهیار
۲۰ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۹
و مقصر پزشک نیست .چون هم در کلنیک هست و هم همیشه دارو داره در مرکز .وبد تر از یک پزشک نیست که مریضش بره پیشه دلال .اگه دارو نداد به مریض این کلمه بازار سیاه درسته .ما هم بایید به پزشکان و روانشناسها اعتماد کنیم .امارها نشان داده در غرب معتمد ترین پزشک پزشک ایرانی است.
مهیار
۲۰ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۴
من می دونم مقصر نشت دارو کیست.نه پزشک است .نه مریض است .نه داروخانه و نه دلال .مقصر اصلی روزگاره .ما بایید قبل هر کاری فرهنگ سازی کنیم و مریضها رو تشویق کنیم از طریقه رسانه و تریبون تا به مرور زمان برن مرکزترک اعتیاد نه مرکز را نابود کنیم.و از کلمه بازارسیاه نباییداستفاده کرد .این طبیعیه هر پروژه ای اینطوری میشه حتی غرب هم زمانی واسه موتور سیکلت فقط ادمهای شرور سوار می شدن و پیام بازگانی درست کردن که معلم و دکتر هم سوار میشن تا بهتر شد.