تزریق یک میلیون و ۷۹۰ هزار دُز واکسن در استان تهران
رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: مجموع واکسن تلقیح شده در استان تهران تاکنون یک میلیون و ۷۹۰ هزار دز است، به طوری که ۶۰۰ هزار دز مربوط به مرحله دوم دریافت واکسن توسط افراد است، در روزهای آینده واکسیناسیون در استان تهران شتاب بیشتری خواهد گرفت، واکس نهای سینوفارم، آسترازنکا، اسپوتنیک، بهارات و برکت در سبد واکسیناسیون استان تهران قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا زالی ضمن بازدید از مراکز واکسیناسیون تجمیعی خودرویی و غیرخودرویی که به همت سازمان اورژانس تجهیز و راه اندازی شده بود، پایگاه واکسیناسیون شهید بروجردی در منطقه ۴ پایتخت را نیز افتتاح کرد و از تجهیز و راه اندازی ۱۷ مرکز واکسیناسیون تجمیعی به همت سازمان اورژانس خبر داد.
وی افزود: شش مرکز از ۱۷ مرکز تجمیعی واکسیناسیون، خودرویی است، این اقدام توسط اورژانس کشور بسیار راهگشا خواهد بود چراکه نیروهای اورژانس، از چابکترین و با دقت ترین نیروها، به ویژه در روزهای بحرانی هستند، به پیشنهاد دکتر کولیوند رییس اورژانس کشور و دکتر صابریان، رییس اورژانس تهران، برای مدیریت ازدحام در برخی مراکز واکسیناسیون، طی تماس با پایگاه های اورژانس، نیروها به مراکز اعزام و اقدامات لازم را انجام می دهند. این تصمیم از ۴۸ ساعت گذشته اجرایی شده است.
رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در خصوص موقعیت جغرافیایی این ۱۷ مرکز واکسیناسیون گفت: مکان این مراکز به گونه ای انتخاب شد که خلا موجود در مناطق استان تهران از بین برود. مراکزی که امروز افتتاح می شوند نیز در غرب، شمال و شمال شرقی تهران واقع شده است. در صورت استمرار بهره گیری از این ظرفیت و تجربه موفق، نیروهای اورژانس آمادگی توسعه مراکز این مراکز را دارند.
زالی از تزریق مجموع یک میلیون و ۷۹۰ هزار دز واکسن در استان تهران خبر داد و گفت: حدود ۶۰۰ هزار دز آن تزریق دوم بوده است. تاکنون به طور متوسط در تهران روزانه ۴۵ هزار تا ۶۵ هزار دز واکسن تزریق می شود که ۱۰ تا ۱۵ درصد سهم ملی را شامل می شود، اما در روزهای آینده این روند شتاب بیشتری می گیرد.
وی از افزایش مراکز تجمیعی واکسیناسیون به ۹۷ مورد خبر داد و اظهار کرد: به مدت دو هفته به دلیل عدم تامین واکسن مورد نیاز، واکسیناسیون به تعویق افتاد، اما اکنون این اقدام با سرعت بیشتری صورت می گیرد که البته در آینده نزدیک تاثیرچندانی روی رنگ بندی وضعیت شیوع بیماری ندارد، چراکه واکسن ها دو هفته پس از تزریق نوبت دوم واکسن اثربخشی خواهند داشت. می توان گفت هر زمان تعداد مراجعات به کمتر از ۱۰ هزار نفر در تهران برسد، نشان از اثربخشی واکسیناسون دارد.
رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، هشت هزار و ۹۰۰ مورد مراجعه سرپایی به مراکز بهداشتی و درمانی پایتخت صورت گرفته که ۱۸۰ مورد در بخش مراقبت ویژه بستری و ۹۰۰ مورد نیز ترخیص شدند که البته هنوز تراز ترخیص نسبت به میزان بستری منفی است، نسبت به موج سوم و چهارم به نظر می رسد با میزان مرگ و میر پایین تری مواجه هستیم که این به دلیل رفتار سوش دلتا یا حتی تاثیر واکسیناسیون است، چراکه گروه های سنی ۵۰ تا ۶۰ سال و ۳۰ سال تا ۴۰ سال بیشترین میزان بستری را تشکیل می دهند.
به گزارش وبدا زالی در پایان از اولویت قرار دادن انتخاب محل واکسیناسیون توسط افراد در سامانه متمرکز نوبت دهی خبر داد و گفت: روز به روز این شرایط بهتر خواهد شد و مردم می توانند به مرکزی در نزدیکی محل سکونت، به انتخاب خودشان مراجعه کنند، از مردم درخواست داریم بر اساس پیامک های ارسالی و نوبت های داده شده مراجعه کنند تا از ازدحام جلوگیری شود.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید