سلامت غذا در ۵۶۰ آزمایشگاه کشور کنترل میشود
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو گفت: عمومیسازی ارزیابی محصولات غذایی، ضمن کاهش سودجوییها، نقش مهمی در ارتقای ایمنی فرآوردههای مصرفی دارد.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، به نقل از ایفدانا مهدی انصاری دوگاهه گفت: بازار ایمنی غذا، بازاری پیچیده و در عین حال حساس است که نیاز به کنترل دقیق و فراگیر دارد.
وی افزود: شبکه آزمایشگاهی کنترل غذا در کشور متشکل از حدود ۵۶۰ آزمایشگاه فعال در بخشهای خصوصی، دولتی و کارخانههای تولیدی است که بر اساس استانداردهای ملی و بینالمللی، فرآوردههای غذایی را ارزیابی میکنند، ایمنی غذا تنها به شاخصهای عددی و رسمی محدود نمیشود، در برخی موارد ممکن است محصولی از نظر ضوابط کاملاً قابل قبول باشد اما ظاهر یا بوی نامطبوعی داشته باشد که نشان از افت کیفی یا مشکلات احتمالی دارد.
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو در پایان اضافه کرد: برای کنترل کیفیت مؤثر، صرفاً انجام آزمونهای فنی کافی نیست و باید به سمت نظارتهای حسی و میدانی نیز حرکت کرد، آگاهسازی عمومی از طریق آموزش نحوه ارزیابی ساده و حسی میتواند توان تشخیص مردم را افزایش داده و جلوی عرضه محصولات نامرغوب را بگیرد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید