۳۰ درصد افراد سالمند جامعه مبتلا به آلزایمر هستند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، معصومه صالحی با بیان اینکه بیماری آلزایمر یک ماه مخصوص برای اطلاع‌رسانی دارد در مورد شناسایی این افراد گفت: این بیماری پیش‌رونده و تحلیل‌برنده است و درمان خاصی ندارد و یک سال تشخیص زودهنگام 5 سال معلولیت ناشی از بیماری را به تعویق می‌اندازد.

وی افزود: این بیماری برای سالمندان است اما انواع دمانس وجود دارد که برخی از آنها که در اثر پرکاری و کم‌کاری تیروئید، بیماری‌های عفونی، شوک‌های شدید و افسردگی ایجاد شده، قابل برگشت و کنترل است درحالی‌که 70 درصد دمانس‌ها بیماری آلزایمر است که قابل‌درمان نیست اما اگر از کودکی روش زندگی را تغییر دهیم در سالمندی تا 40 درصد این بیماری کاهش می‌یابد.

مدیرعامل انجمن دمانس و آلزایمر ایران ضمن توصیه به افراد بالای 50 سال به بالا برای چکاپ‌های سالانه و تست‌های شناختی و افسردگی گفت: 30 درصد افراد سالمند جامعه مبتلا به آلزایمر هستند و اگر سعی کنند زندگی خوبی داشته باشند قابل پیشگیری است.

به گزارش فارس صالحی در پایان از مشکلات خانواده‌ها با افراد مبتلا به این بیماری یادکرد و گفت: برخی خانواده‌ها بیماری را پنهان می‌کنند و اگر تشخیص زودهنگام صورت گیرد و بیماری پذیرفته شود مشکلات مرتفع می‌شوند و از بین 8 تا 10 درصد افراد سالمندی که به این بیماری مبتلا می‌شوند، می‌توان به‌خوبی مراقبت کرد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.