دانشگاه حق دارد با اساتید فاقد کارایی، قطع همکاری کند
 به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، در متن توضیح روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، آمده است: 

در پاسخ به مطلب منتشر شده از طرف جنابعالی و بیان تعبیر (بازنشستگی عجولانه و بی‌خبرانه دکتر ملک‌زاده) به اطلاع می‌رساند پرونده آقای دکتر ملک‌زاده با بالای ۴۰ سال خدمت و سن بالای ۷۰ سالگی و ۷ استاد که شرایط مشابه داشتند در هیات امنا مطرح شد که ۷ استاد دیگر شرایط لازم را کسب کردند. 

با بررسی فعالیت‌های اخیر ایشان (آقای دکتر ملک‌زاده) در معاونت‌های آموزش، پژوهش و درمان این دانشگاه و با توجه به عدم حضور کافی و نداشتن حداقل فعالیت لازم در امور درمانی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه در سال گذشته، با رای اکثریت، قطع همکاری با ایشان اعلام شد. 

با توجه به اینکه دانشگاه این اختیار قانونی را دارد که برای ادامه همکاری با اساتید دارای ۳۵ سال خدمت و ۶۵ سال سن و استادان ممتاز با ۴۰ سال خدمت و ۷۰ سال سن بر اساس معیارهای درمانی، آموزشی و پژوهشی تصمیم‌گیری کند و از آنجایی که ملاک فعالیت فعلی افراد است، لذا باید این موضوع در نظر گرفته شود. 

لازم به ذکر است که در دانشگاه‌های معتبر جهان پرونده اساتید هر دو سال یکبار مورد بازبینی قرار می‌گیرد و چنانچه شرایط حضور در دانشگاه را نداشته باشند، قراردادشان لغو می‌شود. 

نتیجه تصمیم‌گیری هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی تهران برای وزارت بهداشت ارسال شده است و وزارت بهداشت تصمیم نهایی در خصوص ادامه همکاری آقای دکتر ملک‌زاده با دانشگاه را اعلام خواهد کرد. 

آقای دکتر ملک‌زاده تاکنون بازنشسته نشده است و باید تصمیم هیات امنای دانشگاه در وزارت بهداشت تعیین تکلیف شود. 

این نکته مهم را در نظر بگیرید که دانشگاه علوم پزشکی تهران برای اساتید خود به عنوان بزرگ‌ترین سرمایه، ارزش قائل است؛ ولی چنانچه فردی نتواند کارایی لازم را برای دانشگاه داشته باشد با خالی شدن پست، امکان جذب نیروی جوان و کارآمد فراهم خواهد شد. 

پایان پیام/

3 نظر

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.