- با حضور رئیس سازمان اورژانس کشور برگزار شد
اولین همایش مجمع خیّرین سلامت و سازمان اورژانس
اولین مجمع خیّرین سلامت و سازمان اورژانس کشور با حضور قاسم جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت، پیرحسین کولیوند، رییس سازمان اورژانس کشور و جمعی از خیّرین سلامت برگزار شد.

وی افزود: از حدود سه هزار پایگاه اورژانس شهری و روستایی حدود ۳۳۰ پایگاه توسط خیّرین سلامت ساخته شده است، خوشبختانه در این همایش برخی از خواستهها و تجهیزاتی که در حوزه فوریتهای پزشکی نیاز داشتیم به اطلاع خیّرین سلامت رسید تا خیّرین در صورت تمایل در این امور خیر، مشارکت کنند.
کولیوند ادامه داد: معتقدیم هر فردی که در حوزه پزشکی برای حفظ جان و کاهش آلام هموطنان خود تلاش کند در ثواب بزرگی سهیم خواهد بود.
رییس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه بیشتر نیازمندیهای سازمان اورژانس کشور تجهیزات فوریتهای پزشکی است، اظهار داشت: ساخت پایگاههای اورژانس به خصوص در محلهایی که مورد نیاز است از نیازمندیهای دیگر سازمان اورژانس کشور محسوب می شود. در حال حاضر، مهمترین تجهیزاتی که در سازمان اورژانس کشور احتیاج داریم آمبولانس و وسایل داخل آمبولانس مثل مانیتورینگ دستگاه نوار قلب و فشار سنج است.
به گزارش وبدا وی با بیان اینکه ارزش اقدامات پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی از کار خیّرین کمتر نیست، گفت: عوامل اورژانس روزانه با به خطر انداختن جان خود، جان فرد دیگری را نجات می دهند. این در حالی است که خیّرین نیز، مال خود را در راه سلامت و امنیت شهروندان هزینه میکنند.
پایان پیام/
مطالب مشابه
-
سخنگوی سازمان اورژانس کشور درباره آخرین آمار تعداد مصدومان چهارشنبه آخر سال گفت: امسال ۱۸۹۴ نفر دچار آسیب شدند که در سال گذشته این عدد ۱۴۶۸ نفر بود، امسال از اول اسفند تا کنون ۹ نفر جان باختند که سال قبل این رقم ۴ نفر بود.
-
سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اشاره به آمار بالای حوادث ترافیکی در موتورسواران اظهار کرد: در تصادفات یکی از مواردی که برای حوزه درمان و اورژانس پیش بیمارستانی هزینه بالایی دارد، هزینه درمان و رسیدگی به موتور سواران است، موتورسواری که لباس و کلاه ایمنی داشته باشد در صورت مصدومیت در سوانح ترافیکی میتواند ظرف ۴۸ ساعت از بیمارستان ترخیص شود اما کسی که کلاه ایمنی ندارد و تصادف میکند و ضربه مغزی میشود ممکن است ۲ تا ۳ ماه در بخش مراقبت های ویژه بستری شود.
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید
شبکههای اجتماعی