پشت کاردان‌ها و کارشناسان وزارت بهداشت می‌ایستم
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، سعید نمکی در مراسم مانور تیم‌های بهداشتی سیار برای سلامت نوروزی که در سالن ‏شماره 2 مرکز همایش‌های رازی تهران برگزار شد، افزود: در گذشته به سختی توانستیم بهداشت محیط وزارت بهداشت را فعال کنیم ‏و افتخار این را دارم که اداره کل بهداشت محیط را در وزارت بهداشت راه اندازی کردم. وقتی می‌خواستیم لیوان‌های آب میوه و ‏فالوده را به یک بار مصرف تبدیل کنیم، دردسرهای زیادی کشیدیم.‏

وی بیان کرد: یک بار یکی از کارشناسان به یک قصاب اعتراض کرده بود و آن شخص علیه کاردان بهداشت محیط شکایت کرده بود ‏و این کاردان ما به اتهام اخذ رشوه به شلاق محکوم شد. من این پرونده را نزد آقای شوشتری بردم و گفتم اگر این کاردان ما رشوه ‏گرفته باشد و شلاق بخورد، خودم را در مقابل کاخ دادگستری آتش می‌زنم. آن قدر صبر کردم که برای کاردان بهداشت برائت گرفته و ‏برای قصاب حکم شلاق گرفتم.‏

نمکی گفت: این کشور مدیون سربازان بهداشت کشور است. حضور هزار و 50 مرکز و خانه بهداشت در مراکز روستایی داشتیم و ‏امروز حدود 18 هزار مرکز بهداشت در سراسر کشور وجود دارد. دستاوردهای حوزه بهداشت حاصل تلاش بی وقفه و شبانه روزی ‏افرادی است که در گذشته فعالیت کردند و ما مدیون همه تلاش‌ها هستیم.‏

وزیر بهداشت ادامه داد: خدمت رسانی به مردمی که همه امیدشان به آرامش نوروزی است، بسیار اهمیت دارد. امنیت و سلامت مثل ‏آب برای ماهی و هوا برای انسان، تا وقتی گرفتاری نباشد، قابل لمس نخواهد بود.‏

وی بیان کرد: امسال به علت شرایط اقتصادی، کار کارشناسان بهداشت سخت‌تر از گذشته است. هرچیزی که گران‌تر می‌شود، نمونه ‏تقلبی آن هم وارد بازار می‌شود. هر چه فشار اقتصاد بیشتر باشد، تقلب و فشار هم افزایش پیدا می‌کند.

نمکی گفت: تقاضای من به عنوان وزیر ‏بهداشت این است که ضمن حفظ ابهت در کار، به کاسبان بی احترامی نشود.‏

نمکی گفت: من معمولا از مردم دور نمی‌شوم و از پاویون سفر نمی‌کنم و بین مردم سفر می‌کنم. حتی همراه خانواده به رستوران ‏می‌روم و خریدهای منزل را خودم انجام می‌دهم. مسئولی که خودش را از مردم دور کند، ارزش خود را پایین می‌آورد.

وزیر بهداشت افزود: چندی پیش به ‏رستورانی رفتم تا با همسرم و پسرم غذا بخورم، رستوران دار هم اطلاعی نداشت که وزیر بهداشت هستم. مشتری هم در رستوران ‏حضور داشت. دو کارشناس بهداشت در آن زمان به رستوران آمدند و بسیار با ادب برخورد کردند و رستوران دار مقاومت کرد. ‏هرچه رستوران دار مقاومت کرد، کارشناسان بهداشت صبوری کردند. در نهایت رستوران دار شرمنده شد و فهمیدم که کارشناسان ‏بهداشت صبور و پاکیزه هستند و با نگاه بازرسی به رستوران رفته بودند و در عین حال ادب و نزاکت و قاطعیت و سلامت را حفظ ‏کردند.‏ ایرنا

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.