تحمل کادر درمانی شهر قم هم حدی دارد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علی ابرازه با اشاره به بستری شدن 1026 نفر در مراکز درمانی در قم گفت: متاسفانه 167 نفر از 24 ساعت گذشته به مراکز درمانی مراجعه و بستری شده اند و تا این لحظه بیش از 500 نفر به این بیماری به شکل قطعی مبتلا شده اند.

 قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: تعداد بهبود یافتگان رو به افزایش است ولی متاسفانه تعداد بستری شدگان نیز دائما افزایش پیدا می‌کند. واقعا نیروهای پرستاری و خدمات و پزشکان زیربار فشار افزایش بستری ها خم به ابرو نیاوردند ولی تحمل هم حدی دارد، امروز از بخش کهک هم تصاویری به دست ما رسید که در این زمینه واقعا از مردم می خواهیم که تعطیلات آخر هفته را در منازل خود بمانند و مهمانی های آخر هفته ای را برگزار نکنند که این چنین شاهد افزایش بیماران نباشیم.

وی افزود: در خصوص طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا نیز باید گفت که این طرح در سه استان قم، گیلان و اصفهان به شکل پایلوت انجام می شود. این بخشنامه تجزیه و تحلیل شده و به این صورت است که از کمک ظرفیت استانی از جمله بسیج و سپاه و... استفاده کنیم و کسانی که هنوز شناسایی نشده اند از طریق رسانه ملی اطلاع رسانی می کنیم که چگونه با سامانه های ما تماس بگیرند. باید درمان دارویی در منزل و نمایندگی ها شروع شود. در روزهای آینده این طرح را اطلاع رسانی می کنیم به دنبال آن هستیم که روند بستری در بیمارستان ها کاهش دهیم و درمان را در منزل افراد آغاز کنیم.

به گزارش ایسنا ابرازه در پایان گفت: درخصوص کمبود ماسک و دستکش گفت: در حوزه تامین حفاظت فردی سعی کردیم که ماسک و دستکش لازم را در مراکز درمانی تامین کنیم ولی مسئولان اداره کل صمت استان نیز قول داده شده است که با راه اندازی خطوط تولید این مساله نیز در استان حل شود، مرکز مراقبتی در جمکران نیز راه‌اندازی شده است، این مرکز اقامتی با هدف تامین نیازهای درمانی افرادی است بیماری آنها بهبود یافته و دوران پس از درمان را طی می کنند در نظر گرفته شده است.

پایان پیام/

1 نظر

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.