در ماه مبارک رمضان نظارت‌های بهداشتی با قوت بیشتری اعمال خواهد شد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا زالی گفت: بدون تردید ازدحام و شلوغی در سطح شهر می تواند عاملی برای گسترش شیوع کرونا باشد.
 
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران با اشاره به فعالیت های  اغذیه  فروشی ها در ماه مبارک رمضان ادامه داد: در ماه مبارک رمضان فعالیت های افطار تا سحر اغذیه فروشی ها می تواند کانون اصلی اشاعه ویروس کووید ۱۹ باشد، ترددهای غیرضروری در خیابان های شلوغ و پرتراکم شهر تهران نشان می دهد که برخی از مرم بیماری کرونا و خطرات آن را هنوز جدی نگرفته اند.
 
به گزارش ایسنا وی در پایان افزود: در اپیدمی گسترده ای نظیر کرونا باید از حضور در فضاهای شلوغ  اجتناب کرد، خرید نکردن از دست فروش ها، پرهیز از حضور در امکان پرتردد و شلوغ و از همه مهمتر تهیه یک وعده غذایی ساده و سالم در منزل قطعا راه حل بهتری برای کنترل ویروس کووید ۱۹ خواهد بود، در ماه مبارک رمضان نظارت های بهداشتی با قوت یشتری از سوی معاونت های بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی سطح تهران اعمال  خواهد شد.

زالی تدوین پروتکل بهداشتی مشترک برای بازگشایی سینماها در آینده را لازم دانست و تاکید کرد: در این شیوه نامه باید به تهویه هوا، نحوه فروش بلیط و نشاندار کردن صندلی‌ها، فاصله گذاری ها، کاهش زمان حضور افراد برای نمایش فیلم، تنظیف و ضدعفونی سینما بین سانس‌ها، عدم مصرف مواد غذایی در سینما، استفاده از ابزار کنترلی مثل تب سنجی و محدودیت سنی توجه شود.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران با اشاره به بینش عمیق اجتماعی جامعه هنری که  قدرشناس تیم پزشکی کشور هستند، گفت: امروز مدافعان سلامت سلحشورانه در خط مقدم مبارزه با کرونا رشادت‌های جدی آفریدند و کارنامه بسیار درخشانی رقم زدند. این مساله یک سرمایه اجتماعی مضاعف برای تیم پزشکی و بهداشت و درمان ایجاد کرده و فرصتی است برای  تلطیف ارتباطات بین مردم و جامعه پزشکی.

وی با اشاره به خاطرات تلخ و شیرین، وقایع و رشادت‌ها و حماسه آفرینی‌هایی که در این دوران در عرصه خدمت رسانی رخ داده است بر ضرروت مستند سازی این صحنه‌های خدمت‌رسانی تاکید کرد و افزود: این صحنه‌های زیبا  گذراست و نیاز است تا این حماسه آفرینی‌ها و رشادت ها را مستندنگاری کرد و به آیندگان منعکس کرد.

زالی ادامه داد: با وجود شرایط ویژه این بحران، عرصه جهانی نیز از این مستندسازی ها تهی است، به دلیل شر ایط ویژه بحران این کار دشوار است و شاید در کشور ما که تیم توفق بیشتری نسبت به کنترل  پیدا کرده و ممارست حرفه‌ای تیم ها نیز بیشتر شده، بتوانیم این مستند سازی را انجام دهیم؛ این قطعات تاریخی شاید دیگر تکرار نشود.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران گفت: برای مستند سازی حرفه‌ای باید کاری سیتماتیک با مبانی تکنیکال انجام دهیم و شاید الان بتوانیم سهم بیشتری از سینمای مستند را داشته باشیم، جایگاه سینمای مستند ایران ممتاز است، بسیاری از بزرگان از دریچه مستندسازی به عرصه هنر سینما معرفی شدند، شاید بتوانیم یک بازآرایی در بحث سهم بیشتر سینمای مستند داشته باشیم.

وی به شکل گیری همبستگی اجتماعی در زوایای پنهان شهر در این بحران اشاره کرد که در سالهای اخیر در سایه شهرنشینی و صنعتی شدن کم رنگ شده بود و بر وقایع نگاری و مستند سازی این صحنه‌های زیبا تاکید کرد و گفت: تمام محورهای موجود می‌تواند به طور خاص یک سناریو تلقی شود و سناریوهای فراوانی را در ذهن افراد مبتکر فراهم کند که در فضای داستان سرایی یا فضای واقعی‌تر  به آنها توجه شود . بنابراین در این مقطع مصادیق خوبی برای پرداختن به فیلم نامه نویسی و سناریو نویسی با اتمسفر موجود در مجموعه وجود دارد.

به گزارش ایسنا زالی در پایان اضافه کرد: ساخت سریال یا فیلم بلند سینمایی از حماسه آفرینی مدافعان سلامت، توجه به فضای  پنهان تلخ  و تراژدیک کرونا، نحوه سوگواری خانواده متوفیان، مصاحبه با بهبودیافتگان، تصویرسازی وقایع با توجه به ابعاد مختلف انسان شناسی و جامعه شناسی و روانشناسی در بحران، حمایت از اهالی سینما، استفاده از ظرفیت تاثیر گذار هنرمندان برجسته کشور در انتقال مفاهیم بهداشتی و آگاه‌سازی عمومی از دیگر موارد مطرح شده توسط دکتر زالی در این نشست بود، زیبایی، جذابیت و لطافت هنر سینما می‌تواند در خدمت بخشی از آموزش همگانی قرار گیرد و با ارتقای بهداشت حرفه‌ای و سطح آگاهی مردم در کنترل و قطع زنجیره بیماری ما را بهتر یاری کند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.