بایدها و نبایدهایی برای روزه‌داری در شرایط شیوع کرونا "اینفوگرافیک"
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، به طور مثال مصرف حداقل ۸ لیوان آب آشامیدنی سالم و سایر مایعات طبیعی مانند کرفس، هویج و گوجه‌فرنگی در فاصله افطار تا سحر و همچنین پرهیز از خوردن غذاهای چرب و شور توصیه می‌شود. در این اینفوگرافیک برخی بایدها و نبایدهای موثر در این ایام ارائه شده است.



ایسنا

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.